16.6.11

Η κρίση φέρνει δουλειές ….με Φούντες σε όλη την Ελλάδα !!

Πάρα ελάχιστα γραμμάρια, ένα κιλό ακατέργαστου χασίς έκρυβε ένας 54χρονος Έλληνας έμπορος ναρκωτικών σε αγροτική περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Καλαμπακίου στην Δράμα.
Στην ίδια περιοχή ανακαλύφθηκαν πρόσφατα αρκετές χασισοφυτείες, άλλες εγκαταλελειμμένες κι άλλες αυτοφυείς! Ο δράστης συνελήφθη μπροστά στο σπίτι του, κοντά στο σημείο όπου είχε κρύψει δύο συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 996,8 γραμμαρίων και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.
Στα Γρεβενά, δύο Έλληνες συνελήφθησαν όταν πήγαν να περιποιηθούν τα δέκα χασισόδεντρα ύψους 11 έως 51 εκατοστών που είχαν φυτέψει μέσα σε επτά γλάστρες σε δασική έκταση της περιοχής. Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ και ένα στιλέτο.
Στην Κόρινθο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών ένας 41χρονος Έλληνας, όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ανακάλυψαν ότι καλλιεργούσε στο σπίτι του έξη δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους από 30 έως 45 εκατοστών.
Στο Κιάτο Κορινθίας, συνελήφθη ένας 39χρονος όταν σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και στο κατάστημά του, βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης και 64 γραμμάρια «φούντας».
Ο δράστης παραπέμφθηκε και για παράβαση του νόμου περί όπλων γιατί είχε ένα πιστόλι με κενή γεμιστήρα και 14 κυνηγετικά φυσίγγια, αλλά και για παράβαση πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς πωλούσε 497 κλεψίτυπους δίσκους με pc games!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου