17.6.11

Οδ. Βουδούρης - Ανασχηματισμός Κομματικής Αναδίπλωσης

Με αγωνία και ελπίδα οι Έλληνες πολίτες ανέμεναν μια κυβέρνηση κοινωνικού ανοίγματος. Αντ’ αυτού προέκυψε μια κυβέρνηση κομματικής αναδίπλωσης.
Το νέο κυβερνητικό σχήμα αντανακλά τις παρούσες εσωκομματικές ισορροπίες με στόχο τη συσπείρωση του κομματικού μηχανισμού. Εύχομαι αυτό να συμβάλλει στην ενότητα της παράταξης. Όμως, φοβούμαι ότι δεν διασφαλίζει τη μεταρρυθμιστική πυγμή και αποφασιστικότητα, που έλειψε στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα και την ευρύτερη κοινωνική συναίνεση, το μεγάλο ζητούμενο της κρίσιμης περιόδου που διανύουμε.
Ως νέος βουλευτής, εκλεγμένος με το όραμα της επανασύνδεσης της πολιτικής με την κοινωνία, θα συνεχίσω τον αγώνα για την πολιτική ανατροπή στην οποία δεσμευθήκαμε το 2004 και την έξοδο από την οικονομική κρίση, που μας βύθισε η φαυλότητα ενός απαξιωμένου πολιτικού συστήματος.
Συνεχίζω να υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη σύναψη ενός «κοινωνικού συμβολαίου», που θα δεσμεύει την κυβέρνηση προς την κοινωνία, με συγκεκριμένους δείκτες, έτσι ώστε η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας για την έξοδο από την κρίση, να γίνει με όρους δικαιοσύνης και προστασίας των οικονομικά ασθενέστερων.
Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου