23.6.11

Πανελλαδική συγκέντρωση ένστολων στην Αθήνα !

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 18.00 το απόγευμα στην πλατεία Κολοκοτρώνη, οι ένστολοι και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή.
Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:
«Οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας ύστερα από τις ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών και των Γενικών τους Συμβουλίων, προχωρούν στην πραγματοποίηση της...
υπαγορευμένης από τις καθημερινές αρνητικές εξελίξεις, πανελλαδικής ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη), την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011 και ώρα 18.00, καλώντας όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους μας, να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αγώνα επιβίωσης και συνέχισης της υψηλής εθνικής μας αποστολής.
Δυστυχώς, οι τελευταίες αποφάσεις των κυβερνώντων, υπό τις οδηγίες της τρόικας και των δανειστών της χώρας για νέες περικοπές δαπανών, τόσο των λειτουργικών όσο και των ανελαστικών (μισθοί, επιδόματα, νυχτερινά, πενθήμερα κλπ), συνιστούν την τελευταία πράξη του δράματος που βιώνουμε ως ένστολοι εργαζόμενοι τα τελευταία χρόνια.
Φτάνει πια! Χρέος όλων μας να εμποδίσουμε να μπει ταφόπλακα στο δημόσιο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη. Αυτό ζητούν οι συνάδελφοι από μας, αυτό θέλει η κοινωνία μας.
Ισχυροί Οργανισμοί ασφαλείας, η καλύτερη εγγύηση για την αντιμετώπιση της κρίσης και τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για ευημερία και ανάπτυξη χωρίς να χρησιμοποιούμαστε κατά το δοκούν από τους εκάστοτε κυβερνώντες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου