9.7.11

ΞΕΦΥΓΑΜΕ -….Παπάς ζητούσε 1000 ευρώ... για να μνημονεύει !

Πενίας... τέχνη κατεργάζεται, και επειδή η μοναδική τέχνη που γνωρίζουν οι περισσότεροι ιερείς είναι... οι ψαλμοί, οι ευχές και οι μνημονεύσεις, αυτό έπραξε και ένας ρασοφόρος από το Αίγιο!
Μέχρι και σήμερα συζητούν στην περιοχή της πλατείας Βουδ... το κόλπο του παπά! Εμφανίστηκε προ ημερών σε καφενείο της πλατείας, έπιασε κουβέντα με θαμώνες, συζήτησαν για την οικονομική κρίση και όχι μόνο, και στο τέλος... εντόπισε το υποψήφιο «θύμα» του. Επρόκειτο για έναν Πατρινό, ο οποίος πρόσφατα είχε χάσει την πολυαγαπημένη του μητέρα. Ο ρασοφόρος δεν θέλησε να αφήσει «ανεκμετάλλευτη» την ευκαιρία! Του πρότεινε αμέσως να... μνημονεύει την εκλιπούσα και μάλιστα σε όλες τις λειτουργίες, αλλά... με το αζημίωτο.
«Θα σου δώσω έναν αριθμό λογαριασμού, θα βάλεις 1000 ευρώ, για την εκκλησία, και εγώ θα μνημονεύω τη μητέρα σου συνεχώς», του είπε ο παπάς και μάλιστα έβγαλε χαρτί και στυλό για να γράψει τον αριθμό και το όνομά του.
Ο Πατρινός δεν θέλησε να του χαλάσει το... χατίρι, πήρε το χαρτί με τον τραπεζικό λογαριασμό και το έβαλε στην τσέπη του. Όταν, όμως, ο παπάς έφυγε... συζητούσε με τους υπόλοιπους αυτό που του συνέβη! Και φυσικά... ούτε κατά διάνοια να καταθέσει 1.000 ευρώ στο λογαριασμό!
ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Ο παπάς βγάζει και την... κόρη του για επαιτεία
Στο μεταξύ ο ιερέας στο Αγρίνιο που έχει στήσει ολόκληρη επιχείρηση... επαιτείας (χρησιμοποιώντας και ανήλικα) συνεχίζει την δράση του, έστω και αν ο Μητροπολίτης τον διέταξε να... τα μαζέψει και να φύγει! Πριν από μερικές ημέρες, αστυνομικοί προσήγαγαν δυο ανήλικες, για επαιτεία, η μία κόρη του συγκεκριμένου παπά και η δεύτερη κόρη μιας από τις δυο γυναίκες που μαζί με τα παιδιά τους συζούν μαζί του στο Αγρίνιο. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στην Πάτρα (στην οδό Μαιζώνος) και το είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Κόσμος».
Σα να μην τρέχει τίποτε, ο ιερέας που έχει γίνει «πέτρα του σκανδάλου» στο πανελλήνιο, συνεχίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά του. Οι δύο ανήλικες κατ' εντολήν του παπά, πωλούσαν σε καταστήματα, πλησίον της εθνικής οδού, στο ύψος της αερογέφυρας κεριά και λιβάνι.
Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν τις μητέρες των δυο ανηλίκων οι οποίες εμφανίστηκαν στην Αστυνομία και υποστήριξαν πως ήταν μαζί με τα παιδιά, αλλά απομακρύνθηκαν για λίγο. Η μια είναι η σύζυγος του ιερέα και η δεύτερη γυναίκα υποστήριξε ότι οικονομικοί λόγοι την οδήγησαν στο να πουλά κεριά και λιβάνι, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι διαζευγμένη.
Να θυμίσουμε πως εναντίον του ιερέα έχουν κινηθεί δυο γνωστοί επαγγελματίες του Αγρινίου, που καταγγέλλουν πως τα παιδιά τους από την στιγμή που έφυγαν από το σπίτι, έχουν γίνει αγνώριστα: Δεν μπορούν να τα δουν, τους συμπεριφέρονται σαν να είναι ξένοι και φτάνουν στο σημείο να επαιτούν. dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου