9.7.11

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ - 12χρονη διαρρήκτης κατά συρροή!

Όσο… μπόι και όσα χρόνια και αν της λείπουν, μια ανήλικη «ποντικίνα» από την Καβάλα είχε βάλει τα… γυαλιά σε πολλούς άνδρες «συναδέλφους» της! Μέσα σε δυο εβδομάδες είχε καταφέρει να «τρυπώσει» σε εννέα σπίτια της πόλης και να κλέψει μετρητά, αλλά και κοσμήματα τα οποία μάλιστα πωλούσε η ίδια σε κλεπταποδόχο!
Ένα κοριτσάκι μόλις 12 χρόνων είναι η… επαγγελματίας διαρρήκτης που συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες! Την πρώτη, της είχε απαγγελθεί κατηγορία για δυο κλοπές, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εντολή της εισαγγελέως Καβάλας που είχε κάνει τότε αυστηρές συστάσεις προς την 31χρονη μητέρα της. Όμως, η μικρή τσιγγάνα δεν έβαλε μυαλό και συνέχισε… απτόητη τις «δουλειές» της!
Με το που αφέθηκε ελεύθερη, άρχισε πάλι να «μπουκάρει» σε σπίτια από ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα και, μέσα σε λίγες μέρες, έκανε άλλες επτά κλοπές!
Συνολικά, άρπαξε 537 ευρώ, κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 1.020 ευρώ, τρία… πακέτα τσιγάρα, δύο ταυτότητες και μία γυναικεία τσάντα! Τα τιμαλφή τα πωλούσε σε έναν 41χρονο ιδιοκτήτη χρυσοχοείου, που τώρα κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Μαζί με την πιτσιρίκα κατηγορείται και η μητέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αλλά κανείς από τους τρεις δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου