21.7.11

3% €πιστροφή χρημάτων από τις αγορές στα πρατήρια υγρών καυσίμων της ελίν

Στη δεδομένη χρονική συγκυρία, όπου η ανάγκη για οικονομικές ελαφρύνσεις καθίσταται ολοένα και εντονότερη, η ελίν απαντάει με πράξεις και σε συνεργασία με τη Eurobank, στο πλαίσιο του προγράμματος €πιστροφή, αυξάνει το ύψος του ποσοστού που επωφελούνται οι πελάτες των πρατηρίων της, από 1% σε 3% .
Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι καρτών Eurobank οι οποίοι επιλέγουν ένα πρατήριο ελίν για να προμηθευτούν καύσιμα για το αυτοκίνητό τους, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μέσω του προγράμματος €πιστροφή, το 3% της αξίας των αγορών τους. Ταυτόχρονα θα μπορούν να εξαργυρώνουν στα πρατήρια της ελίν τα ευρώ €πιστροφής που έχουν κερδίσει από προηγούμενες αγορές τους σε άλλες επιχειρήσεις, μειώνοντας ή ακόμη και εκμηδενίζοντας το κόστος της βενζίνης.
H ελίν, εκτός από άριστης ποιότητας και σωστής ποσότητας καύσιμα, μέσω των πρατηρίων της προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές και ουσιαστικές οικονομικές ελαφρύνσεις κάνοντας για μία ακόμη φορά πράξη το σλόγκαν της, ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ήδη, σημαντικός αριθμός πρατηρίων της εταιρίας συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή ενώ διαρκώς προστίθενται καινούρια. Όσοι καταναλωτές επιθυμούν να ενημερωθούν για τα πρατήρια ελίν που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank, μπορούν να καλέσουν στο 210 62 41 500 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.elin.gr ή την www.epistrofi-eurobank.gr.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου