30.7.11

Μενεγάκη-Παπαδάκης: Πόλεμος με το καλημέρα !

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει μια σούπερ κόντρα. Οι αλλαγές που ετοιμάζουν στα προγράμματά τους ο ΑΝΤ1 και ο Alpha στήνουν το σκηνικό για μια σύγκρουση δυο τηλεοπτικών γιγάντων, της Ελένης Μενεγάκη και του Γιώργου Παπαδάκη.
Η «βασίλισσα» των τηλεοπτικών πρωινών εναντίον του «πατριάρχη» του infotainment. Το σύνθημα για αλλαγές στην πρωινή ζώνη έδωσε πρώτο το κανάλι του Αμαρουσίου. Η «συγχωνευμένη» ζώνη που ετοιμάζεται με Γιώργο Παπαδάκη και Χρήστο Φερεντίνο είναι γεγονός πως δημιουργεί έντονο πρόβλημα στα επιτελεία των καναλιών για το ύφος που θα κινηθούν από την νέα σεζόν.
Το θέμα έχει απασχολήσει τους ιθύνοντες, οι οποίοι σύμφωνα με την espresso, έχουν ετοιμάσει τις προτάσεις τους για το νέο εγχείρημα του ΑΝΤ1. Στον Alphaσύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει πολλές συσκέψεις και επί τάπητος έχουν πέσει. συγκεκριμένες προτάσεις για την αντεπίθεσή τους στο νέο εγχείρημα.
Οι Γερμανοί θεωρούν πως η καλύτερη απάντηση του καναλιού της Κάντζας ακούει στο όνομα «Ελένη Μενεγάκη». Η λαμπερή παρουσιάστρια θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά τους χαρτιά που θα μπορούσε να συναγωνιστεί σα ίσα ακόμα και τον «πατριάρχη» της πρωινής ζώνης.
Έτσι μια από τις ιδέες που επεξεργάζονται είναι η παρουσιάστρια να ξεκινά την εκπομπή της κατά μια ή δυο ώρες νωρίτερα, καλύπτοντας και τον χρόνο της εκπομπής «Πάνω στην ώρα». Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό ο «Καφές με την Ελένη αποκτά πιο ενημερωτικό κομμάτι, στο οποίο εντάσσονται πανελίστες επικαιρότητας.
«Τι ρίσκο να βρεθεί απέναντι στον Γιώργο Παπαδάκη είναι μεγάλο και δεν θα το έπαιρνε τη δεδομένη στιγμή», μεταφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την Ελένη Μενεγάκη..gossip-tv.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου