30.7.11

Παπανδρέου για Σαμαρά - Μπορεί να πιούμε ένα κρασί μετά από χρόνια !!

Μιλώντας σε ξένο περιοδικό για την σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρωθυπουργός είπε ότι μπορεί να πιουν ένα κρασί και να δουν πώς τα πήγε η Ελλάδα
Την σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά σχολίασε ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Businessweek, η οποία δημοσιεύεται αναλυτικά στην εφημερίδα “Κεφάλαιο”.
Μπορεί να πιούμε ένα κρασί μετά από χρόνια !!
Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου είπε «Έχουμε μια μακρά προσωπική σχέση. Βεβαίως, θεωρώ ότι στην πολιτική κανείς είναι ορθό να διαχωρίζει τη θεσμική με την προσωπική σχέση...
Κάποτε, ύστερα από καμιά δεκαετία ίσως, μπορεί να καθίσουμε μαζί να πιούμε ένα ποτήρι κρασί και, αναπολώντας το παρελθόν, να πούμε: «Ας κρίνουμε τώρα πώς έχουν πάει τα πράγματα στην Ελλάδα»
O ίδιος εκτίμησε ότι η πορεία της Ελλάδας με την δραχμή είχε πολλά σκαμπανεβάσματα – “έμοιαζε με λούνα παρκ” και τόνισε ότι την τελευταία δεκαετία με το ευρώ η χώρα γνώρισε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Ο κ. Παπανδρέου εκτίμησε ότι “δεν έχουμε να κάνουμε με την επαύριο μιας καταστροφής, αλλά προσπαθούμε να μεταβούμε σε έναν πολύ-πολύ διαφορετικό κόσμο, όπου πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου