25.7.11

«Εξαιτίας του με αποκαλούν πόρνη» !!

Η καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel στη Νέα Υόρκη που κατηγορεί τον πρώην γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει είπε σε συνέντευξή της η οποία δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του περιοδικού Newsweek χθες ότι της φάνηκε πως είναι «τρελός» και της επιτέθηκε μόλις μπήκε στο δωμάτιο όπου διέμενε.
Για πρώτη φορά ωστόσο η Ναφισάτου Ντιαλό έδωσε στο περιοδικό και στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News την άδεια να την κατονομάσουν.
«Έβλεπα το Channel 7, και λένε αυτός είναι ο τύπος -- και ότι θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας. . . Και σκέφτηκα ότι θα με σκοτώσουν», είπε.
Είναι η πρώτη φορά που η 32χρονη μετανάστρια από τη Γουινέα μίλησε στα ΜΜΕ αφότου προκάλεσε σάλο διεθνώς όταν κατηγόρησε το Στρος-Καν ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει την 14η Μαΐου.
Το τηλεοπτικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει μια συνέντευξη με τη Ντιαλό το πρωί σήμερα.
«Θέλω (να αποδοθεί) δικαιοσύνη. Θέλω να πάει στη φυλακή», ανέφερε η Ντιαλό σε αποσπάσματα της συνέντευξής της που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο χθες.
«Θέλω να μάθει ότι υπάρχουν μερικά μέρη όπου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα λεφτά σου, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την δύναμή σου όταν κάνεις κάτι σαν κι αυτό», πρόσθεσε.
«Ποτέ δεν ήθελα δημοσιότητα αλλά δεν έχω επιλογή. Τώρα πρέπει να μιλήσω δημόσια. Το έχω ανάγκη, για μένα. Πρέπει να πω την αλήθεια».
«Εξ αιτίας του με αποκαλούν πόρνη», πρόσθεσε, αναφερόμενη στο Στρος-Καν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου