2.7.11

Παπαρίζου - Μαυρίδης: Ο άγνωστος πόλεμος !!

Το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και πολύ καιρό!
Πίσω από τις δηλώσεις της Ελενας Παπαρίζου για τη σχέση της με τον Τόνυ Μαυρίδη υπήρχαν πάντα υπονοούμενα ότι το τέλος δεν θα αργούσε να έρθει.
Το «μελωμένο» ειδύλλιό τους είχε μετατραπεί σε έναν άγνωστο πόλεμο. Η αλήθεια είναι πως η τραγουδίστρια έδωσε τέλος στη σχέση τους και πρώτα απ’ όλα «έβγαλε» τον αγαπημένο της από την επαγγελματική της ζωή. Σήμερα, ενοχλημένη από τις διαρροές του χωρισμού τους, που τις αποδίδει σε εκείνον, έχει εγκαταστήσει στη Σουηδία το καινούργιο «στρατηγείο» της, μια απόφαση που αν μη τι άλλο προκαλεί πολλά ερωτήματα…
ΣΧΕΣΗ ΔΩΔΕΚΑ ΕΤΩΝ
Λένε ότι ο χωρισμός τους ήταν μια απόφαση από κοινού, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Εγκυρες πηγές αποκαλύπτουν στην «Espresso της Κυριακής» ότι «η Ελενα ήταν εκείνη που έδωσε τέλος σε μια σχέση δώδεκα ετών». Το τελευταίο διάστημα οι διαφωνίες τους σε πολλά θέματα ήταν έντονες και καθοριστικές για το μοιραίο τέλος. Σε όλες τις τελευταίες συνεντεύξεις της η Ελενα Παπαρίζου δεν φαινόταν ενθουσιασμένη με την ιδέα να παντρευτεί τον Τόνυ Μαυρίδη.
«Δεν παίζει ρόλο ο γάμος στη ζωή μας» ήταν το μότο της σε όλες τις ερωτήσεις που της γίνονταν για το αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφο και μάνατζέρ της. Ατομα από το πολύ στενό περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι το ψυχρό κλίμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους δεν μπορούσε πλέον να κρυφτεί, παρ’ όλο που και οι δύο έκαναν προσπάθειες για να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Δυστυχώς, το γυαλί είχε ραγίσει και δεν μπορούσε να κολλήσει ξανά!
ΤΟΝ… ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ
Η Ελενα είναι αντράκι στη συμπεριφορά της και απόλυτη στις αποφάσεις της. Οπως λένε δικά της άτομα, «τον Τόνυ τον… έκοψε πρώτα απ’ όλα από μάνατζέρ της». Απόόδειξη ότι πριν γίνει γνωστός στην Ελλάδα ο χωρισμός τους εκείνη μίλησε σε σουηδικό κανάλι αναφέροντας ότι πλέον έχει καινούργιο μάνατζερ από τη Σουηδία. Σε αυτή τη συνέντευξη δεν έκανε καμία αναφορά στον χωρισμό της από τον Τόνυ γιατί, πρώτον, δεν συνηθίζει να αναφέρεται στα προσωπικά της και, δεύτερον, ήθελε να κρατήσει μυστικό το θέμα. Οταν όμως πληροφορήθηκε ότι εκείνος διέρρευσε την είδηση του χωρισμού τους, ενοχλήθηκε και αυτή τη στιγμή το ζευγάρι δεν έχει καμία επαφή.
Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ
Πλέον, για το επόμενο χρονικό διάστημα η Ελενα Παπαρίζου έχει επιλέξει να βρίσκεται στη δεύτερη πατρίδα της, τη Σουηδία. Μια απόφαση που προκαλεί πολλά ερωτήματα, αφού, όπως ισχυρίζονται καλά πληροφορημένες πηγές, «η Ελενα δεν πήγε να μείνει εκεί για να απομονωθεί και να ξεχάσει τα προσωπικά της…».
Η τραγουδίστρια, η οποία σίγουρα αυτή τη στιγμή βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά της, αφού η δημοτικότητά της βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ήδη έχει βρει τον Σουηδό «αντικαταστάτη» του Τόνυ σε θέματα που αφορούν το management και την προώθηση της καριέρας της.
«Η Ελενα αισθάνεται πολύ όμορφα στη Σουηδία όχι μόνο γιατί εκεί βρίσκεται το πατρικό της σπίτι αλλά και γιατί είναι η χώρα όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα. Ο,τι άσχημο ήταν να περάσει από αυτόν τον επώδυνο χωρισμό το πέρασε πριν από λίγο καιρό, όταν κανένας δεν γνώριζε ότι η σχέση της με τον Τόνυ είχε φτάσει στο τέλος. Τώρα, θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα της και, γιατί όχι, και στην προσωπική της ζωή με καινούργιους συνεργάτες και φίλους που την εκτιμάνε πολύ από τη Σουηδία…» αποκαλύπτουν οι ίδιες πηγές.
ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ
Ακόμα και σήμερα που η φημολογία οργιάζει για τον χωρισμό της, η Ελενα τηρεί σιγήν ιχθύος. Αντίθετα από τον Τόνυ Μαυρίδη που δεν… απέφυγε τις τηλεοπτικές κάμερες και έκανε δηλώσεις, η τραγουδίστρια αποφεύγει επιμελώς να αναφερθεί δημόσια στο προσωπικό της θέμα. Στα τέλη Ιουλίου όμως (και συγκεκριμένα στις 27, 28 και 29 του μήνα) η «number one» τραγουδίστρια θα δώσει τρεις μεγάλες συναυλίες στην Κύπρο. Τότε, σίγουρα, αν δεν την έχουν προλάβει τα ξένα μέσα ενημέρωσης, θα ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για τον χωρισμό της και ίσως μάθουμε και τη δική της εκδοχή…Espressonews

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου