1.7.11

Συμβιβαστική πρόταση Βουδούρη –Γιαννακοπούλου για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας !

Αναδιοργάνωση Ε.Σ.Υ.
Στην τελική πρόταση για την αναδιάταξη των μονάδων του Ε.Σ.Υ., η οποία είδε σήμερα 01/07/11 το φως της δημοσιότητας, περιλαμβάνεται πρόταση διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ΕΣΥ με βάση τις τωρινές λειτουργούσες κλίνες.
Η παραπάνω πρόταση, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει συν-διοίκηση Νοσοκομείων (Συγκροτημάτων) με κοινό Διοικητή και Διοικητικό Συμβούλιο.
Απώτερος σκοπός του όλου εγχειρήματος είναι η πλήρης ενοποίηση των συνδιοικούμενων ή διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, σε ένα ΝΠΔΔ, με στόχο την πλήρη ενοποίηση των υπηρεσιών, ιδιαίτερα στον τομέα των ξενοδοχειακών, διοικητικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών.
Σχετικά με την, αναφερόμενη στην παραπάνω πρόταση, διοικητική συνένωση των νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας κατά τα πρότυπα της οργάνωσης των μονάδων του Ε.Σ.Υ. σε όλη την επικράτεια, αύριο 02/07/11, οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ του νομού Μεσσηνίας θα επισκεφθούν το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση ενιαίας διοίκησης των νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας με τη διοίκηση και τους εργαζομένους.
Νάντια Γιαννακοπούλου
Οδυσσέας Βουδούρης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου