8.7.11

Ο Δήμος Πύλου –Νέστορος δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο !

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος ανέλαβε την φιλοξενία παιδιών από τα Παιδικά Χωριά SOS για την περίοδο από 11 έως 17 Ιουλίου 2011 εκδηλώνοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον του στην στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS.
Κατά την παραμονή των μικρών μας φίλων στην περιοχή μας θα πραγματοποιηθεί ένα σύνολο επισκέψεων που αποσκοπούν στην γνωριμία με τον όμορφο Δήμο μας. Την Τρίτη 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος κο Δημήτριου Καφαντάρη και της φιλοξενούμενων στο Δημοτικό Κατάστημα της Πύλου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία πολιτισμικής κληρονομιάς, όπως το Ανάκτορο του Νέστορα, τα Κάστρα της Πύλου και της Μεθώνης, καθώς επίσης και στο Ορνιθολογικό Κέντρο στην Γιάλοβα στα πλαίσια των δράσεων προστασίας, ενημέρωσης και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και αφύπνισης των παιδιών σε θέματα του φυσικού περιβάλλοντος.
Βέβαια, από την περιήγηση δεν θα μπορούσε να παραβλεφθεί η επίσκεψη στις διάσημες παραλίες της Βοϊδοκοιλιάς , του Ντιβαρίου και του Ρωμανού που αποτελούν πραγματικό στολίδι και πόλο έλξης πολλών τουριστών κάθε χρόνο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου