9.7.11

Ο επικίνδυνος εθισμός στο πορνό !

Είσαι εθισμένος στο πορνό και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις; Μην ανησυχείς η πρώτη 24ωρη υπηρεσία παροχής συμβούλων για εθισμένους στο πορνό ξεκίνησε στη Μεγάλη Βρετανία.
Ο λόγος για το HelpAddictions.org που θα λειτουργεί όλο το 24ωρο και εκτιμάται ότι θα βοηθήσει τους περισσότερο από 1,2 εκατομμύρια Βρετανούς που έχουν εθιστεί στις καμπύλες των πορνοστάρ και των "οσκαρικών" ταινιών τους.
Η υπηρεσία περιλαμβάνει ζωντανές τηλεφωνικές συνεδρίες με εκπαιδευμένους συμβούλους. Παράλληλα ένα λογισμικό θα παρακολουθεί σε απευθείας σύνδεση τις πορνό δραστηριότητες του πελάτη και θα του αποστείλει έναν κατάλογο ιστοσελίδων για τη θεραπεία των χρηστών.
Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Η επιστήμη πάει ακόμα πιο μακριά. Η θεραπεία περιλαμβάνει προγράμματα για το σπίτι με καθημερινές ασκήσεις, αρχεία ήχου αλλά και πρόσβαση σε απευθείας φόρουμ οπού οι ασθενείς μπορούν να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλο.
Το κόστος του σεμιναρίου έξι εβδομάδων ανέρχεται στις 89 λίρες και έχει εγκριθεί και από το κράτος.
Ο Δρ Chris Forester, ένας από τους εμπειρογνώμονες , κατηγόρησε το διαδίκτυο ότι τροφοδοτεί την ταχεία εξάπλωση της πορνογραφίας.
Ο ίδιος δήλωσε "Ο εθισμός στο πορνό είναι ένα τεράστιο ζήτημα με αρνητικές επιπτώσεις για την σεξουαλική ζωή αλλά και την καριέρα των ανθρώπων". news247.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου