14.7.11

«Η Νάντια, αντιπρόεδρος στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης της Βουλής»

Την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011, η βουλευτής Μεσσηνίας κ. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου εκλέχθηκε αντιπρόεδρος στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή της Βουλής για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, στα πλαίσια της εκλογής νέου προεδρείου για την παραπάνω Επιτροπή. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος, βουλευτής Σάμου, και Γραμματέας ο κ. Φραγκίσκος Παρασύρης, βουλευτής Ηρακλείου. Μέχρι πρότινος, πρόεδρος της Επιτροπής ήταν ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό σημαίνει ότι η βουλευτής Μεσσηνίας θα βρίσκεται σε στενότερη συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με στόχο την παρακολούθηση της λειτουργίας και εξέλιξης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και ιδίως της βιωσιμότητας και της κοινωνικής του δικαιοσύνης. Επιπλέον, θα έχει ενεργότερη συμμετοχή στη διαμόρφωση των σχεδίων νόμου του Υπουργείου Εργασίας, καθώς και στην εμβάθυνση και ενίσχυση του νομοθετικού έργου, σε συνεργασία με τον Υπουργό κ. Γιώργο Κουτρουμάνη και τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Κουτσούκο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου