30.7.11

Ειδικός φρουρός πυροβόλησε δόκιμο αστυνομικό!

Κρατήθηκε μυστικό για ευνόητους λόγους !!
Ειδικός φρουρός πυροβόλησε δόκιμο αστυνομικό, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας με ένα αυτόματο MP-5. Το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece.gr έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, όμως κρατήθηκε μυστικό από την ΕΛ.ΑΣ.
Ο ειδικός φρουρός, που ήταν επιφορτισμένος με τη φύλαξη του αστυνομικού τμήματος, παρέδιδε στις 6.00 τα ξημερώματα το πόστο του στον δόκιμο αστυφύλακα.
Κατά την παράδοση, άδειασε τις σφαίρες από το αυτόματο όπλο που κρατούσε, ένα MP-5, προκειμένου να το παραδώσει στον συνάδελφό του. Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ο Ειδικός Φρουρός κατέθεσε, τη στιγμή που έστρεψε το όπλο προς το έδαφος και πάτησε την σκανδάλη για να διαπιστώσει αν υπήρχε σφαίρα στη θαλάμη (είναι η υποχρεωτική διαδικασία ελέγχου της απογέμισης, όπως λέγεται), εκείνο εκπυρσοκρότησε, η σφαίρα εποστρακίστηκε στο πεζοδρόμιο και βρήκε τον άτυχο δόκιμο αστυφύλακα στην κοιλιακή χώρα!
Αμέσως, όπως; αναφέρει το planet-greece μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Ασκληπιείο της Βούλας κι από εκεί λίγο μετά, με ασθενοφόρο, στον Ευαγγελισμό, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει βελτίωση.
Ωστόσο, σε βάρος του Ειδικού Φρουρού, ο οποίος σημειωτέων ήταν συνεχώς στο πλευρό του συναδέλφου του, σχηματίστηκε δικογραφία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου