8.7.11

«Τα μεσημεριανά είναι ένα «πρόστυχο» τηλεοπτικό προϊόν» !!

Καλεσμένος στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV ήταν ο Βαγγέλης Περρής. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε κυριολεκτικά για όλα, ξεκινώντας βέβαια από την Ελένη Μενεγάκη για την οποία δήλωσε ανοιχτά: «Δεν μου αρέσει η εκπομπή της, την θεωρώ πολύ πλαδαρή. Την ξέρω τη Μενεγάκη καλά και ξέρω ότι φέτος δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Δεν έχει «νεύρο» η εκπομπή της. Τα νούμερά της δεν θα μπορούσαμε να τα πούμε καλά διότι απλά η εκπομπή αυτή δεν είναι καλή! Τα μεγάλα αστέρια τελειώσανε», τονίζει ο Περρής. «Η εποχή που έφτανε να είσαι μεγάλο αστέρι τελείωσε. Πρέπει πλέον να παρουσιάζεις και μία εκπομπή με ενδιαφέρον περιεχόμενο. Έξυπνη, διαφορετική και να σε ξεχωρίζει από το σωρό!».
Τι ξεχώρισε στην πρωινή ζώνη τη χρονιά που πέρασε «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει πρωινή ζώνη. Οι καλύτεροι ήταν οι Λιάγκας και Σκορδά γιατί παρουσίασαν κάτι φρέσκο. Οι υπόλοιπες εκπομπές δεν άλλαξαν κάτι. Ο ΑΝΤ1 είχε μία κουρασμένη πρωινή εκπομπή. Κάποιοι κουράστηκαν χωρίς να έχουν κάνει μεγάλο δρόμο!»
Για τη μεσημβρινή ζώνη σχολίασε: «Τα μεσημεριανά τα θεωρώ ένα «πρόστυχο» τηλεοπτικό προιόν. Κρίνουν ανθρώπους, δημιουργούν ανύπαρκτα γεγονότα και αλλοιώνουν προσωπικότητες και συνειδήσεις. Μια μεσημεριανή εκπομπή που κάνει 10% δεν μπορεί να λέει κόψτε αυτόν που κάνει 12%!».
Για τους «επώνυμους αγανακτισμένους», είπε: «Στο Σύνταγμα δεν έχω πάει και νομίζω ότι δεν θα πάω. Η θέση του επώνυμου έχει ένα οικονομικό αντίκρυσμα. Επομένως αυτό δεν μπορεί να τους οδηγήσει στους αγανακτισμένους. Θα έπρεπε να μην αλλοιώσουν το μήνυμα που θέλουν να περάσουν αυτοί που είναι πραγματικά αγανακτισμένοι. Είδα έναν σκηνοθέτη που έπαιρνε όλες τις επιχορηγήσεις να είναι στο Σύνταγμα. Τουλάχιστον από σεμνότητα θα έπρεπε τέτοιοι τύποι να μην κατέβουν!».
Όσο για το «Dancing with the Stars«, η άποψη του Βαγγέλη Περρή ήταν απόλυτη: «Δεν νομίζω ότι ανοίγει μια καριέρα με μια εμφάνιση δημοσίων σχέσεων. Ο Αργύρης δεν έβλεπε τους άλλους με αγριεμένο μάτι, όπως κάποιες «κυρίες» και αυτό μου άρεσε πολύ. O ίδιος πάντως, εξηγεί με το γνωστό ευφυές χιούμορ του: «Δεν θα συμμετείχα στο Dancing για να μη με κριτικάρει ο Λάτσιος! Ο Γιάννης έχει μεγάλο γκελ στο γυναικείο κοινό. Από πλευράς κριτικής πάει διαβασμένος, λέει λάθος για όλους τους χορούς και έτσι μοιάζει σοφιστικέ»!
Τέλος, ο Βαγγέλης μίλησε με βεβαιότητα για το τηλεοπτικό μέλλον του Τρύφωνα Σαμαρά. «Ο Τρύφωνας δεν μπορεί να γίνει παρουσιαστής. Ο παρουσιαστής θέλει άλλα προσόντα. Θέλει αποστασιοποίηση. Δεν νομίζω ότι κανείς θα του το προτείνει» : yupi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου