9.7.11

Μεγάλες επιτυχίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στο εξωτερικό (Βάρνα Βουλγαρίας)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Απόστολος Παπαφωτίου εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Επιτροπής των Βαλκανικών Χωρών και Μαύρης Θαλάσσης, του Δικτύου των Παράκτιων Περιφερειών Ευρώπης, στη Βάρνα της Βουλγαρίας στις 7 και 8 Ιουλίου 2011.
Συμμετείχαν Περιφέρειες από όλες τις Παρευξείνιες χώρες. Μετά από ένα δύσκολο αγώνα και συνεχή επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη πείστηκαν οι εκπρόσωποι των Περιφερειών των άλλων χωρών για το εξαιρετικό πρόγραμμα και τις δυνατότητες των Ελληνικών Περιφερειών,
Τελικά εκλέγει μετά από ψηφοφορία και με συντριπτική πλειοψηφία πρόεδρος της επιτροπής ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Παύλος Δαμιανίδης, η παρουσία του οποίου εγγυάται ότι επί της θητείας του η επιτροπή θα επιτελέσει σοβαρό έργο.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δια του Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολου Παπαφωτίου θα συμμετέχει ως ενεργό μέλος στο Πολιτικό Γραφείο της Διαμεσογειακής Επιτροπής του Δικτύου.Ακόμα συμμετέχει στην ομάδα εργασίας για τον Τουρισμό, Πολιτισμό, Πράσινης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Βορείου και Νοτίου Λεκάνης της Μεσογείου.
Τα οράματα των Πελοποννησίων καθημερινά, με το ασταμάτητο “τρέξιμο” και τις ενέργειες του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη, γίνονται πραγματικότητα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου