21.7.11

Η ομάδα του Funky Gourmet επισκέπτεται το Costa Navarino !

H ομάδα του Funky Gourmet από τις 16 μέχρι και τις 29 Αυγούστου, παραδίδει μαθήματα μαγειρικής στο εστιατόριο Omega του ξενοδοχείου Costa Navarino.
Αν και το Funky Gourmet παραμένει κλειστό για τις καλοκαιρινές του διακοπές από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του από τις 16 μέχρι και τις 29 Αυγούστου θα συμμετέχει με δύο μενού γευσιγνωσίας και δύο σεμινάρια μαγειρικής, στο νέο γαστρονομικό φεστιβάλ μαγειρικής στο ξενοδοχείο Costa Navarino.
Το φεστιβάλ είναι βασισμένο στη διατροφή Ωμέγα 3 και θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Omega του ξενοδοχείου. Αν είστε κι εσείς λάτρεις της μοντέρνας δημιουργικής κουζίνας που προωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ομάδα του Funky Gourmet, μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά της μαγειρικής τους στο φεστιβάλ του Costa Navarino.
Διάφοροι ακόμα, αναγνωρισμένοι σεφ έχουν προσκληθεί στο ίδιο φεστιβάλ, για να δημιουργήσουν ο καθένας το δικό του μενού, όπως η Κωνσταντίνα Φάκλαρη, ο Θεόδωρος Κυριακού, ο Χριστόφορος Πέσκιας. Με τις δημιουργίες τους θα μεταμορφώσουν την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα σε σύγχρονη κουζίνα υψηλής γαστρονομίας η οποία θα ευνοεί την υγιεινή και έξυπνη διατροφή.
Τα μενού γευσιγνωσίας θα σερβίρονται από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο, από τις 7.30 μμ έως τα μεσάνυχτα, ενώ τα μαθήματα μαγειρικής (75€/άτομο· στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το γεύμα) με τους σεφ θα λαμβάνουν χώρα από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη, από τις 12 μμ έως τις 3 μμ.
Πληροφορίες: www.omegacostanavarino.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου