16.8.11

Κέρδισε 12 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει με το επίδομα ανεργίας !

Πριν από τρία χρόνια ο Michael Carroll ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος τουλάχιστον στην Αγγλία. Ο 28χρονος Βρετανός, ο οποίος εργαζόταν στον δήμο της περιοχής του ως οδηγός απορριμματοφόρου κέρδισε 9,7 εκατομμύρια λίρες (12 εκατομμύρια ευρώ), παίζοντας Λόττο. Παρόλο που η τύχη του χαμογέλασε, ο ίδιος όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά ένα τόσο μεγάλο ποσό, με αποτέλεσμα να ζει πλέον μόνο με τα χρήματα από το επίδομα ανεργίας.
Σύμφωνα με το protothema.gr με πληροφορίες από τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η άσωτη ζωή του υπερτυχερού με τα ξέφρενα πάρτι, τα ναρκωτικά, τα πολυτελή αυτοκίνητα, και τα πανάκριβα κοσμήματα τον οδήγησαν στην καταστροφή.
Μάλιστα, ο Michael Carroll κατάφερε για δυο χρόνια να κάνει τη ζωή των γειτόνων του, ανυπόφορη, καθώς το σπίτι του είχε γίνει κέντρο διερχομένων όπου η μουσική έπαιζε στη διαπασών και τα σκουπίδια από τα άδεια κουτάκια μπύρας είχαν κατακλύσει τον κήπο του σπιτιού του .Τα χρήματα που είχε κερδίσει άρχισαν σιγά -σιγά να τελειώνουν και λίγα χρόνια αργότερα ο 28χρονος αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι του και να επιστρέψει στις εργατικές πολυκατοικίες, όπου διέμενε προτού κερδίσει το «τυχερό» λαχείο.
Η απόγνωσή του πλέον είναι τόσο μεγάλη που μέχρι στιγμής έχει αποπειραθεί δυο φορές να αυτοκτονήσει. Ο ίδιος δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς όχι μόνο δεν έχει χρήματα αλλά χώρισε και από την σύντροφο του τον περασμένο μήνα, έχει παχύνει πάρα πολύ από την κραιπάλη, και πλέον δεν έχει κανέναν να του συμπαρασταθεί την δύσκολη αυτή στιγμή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου