18.8.11

"Παραίτησαν" με συνοπτικές διαδικασίες τον Γ.Γ. Μεταφορών ενώ αυτός ήταν διακοπές!!!

Δεν τον συμπαθούσε ο Ραγκούσης λόγω Ρέππα !!
Εκτός υπουργείου Υποδομών τέθηκε ο γ.γ. Χάρης Τσιόκας ,ο οποίος αντικαταστάθηκε αμέσως με απόφαση του υπουργού Υποδομών κ. Ι. Ραγκούση, από τον Αρ. Μπουρδάρα. Ο Χάρης Τσιόκας, υπέβαλλε την παραίτηση του, αλλά όλοι γνωρίζουν πως δεν παραιτήθηκε αλλά τον ...παραίτησαν και μάλιστα ενώ αυτός βρισκόταν σε διακοπές και έκανε τις... βουτιές του.
Ο κ. Τσιόκας βρισκόταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Ραγκούση που του καταλόγιζε πρόκληση προβλημάτων ενώ κύκλοι της κυβέρνησης κάνουν λόγο για ένα ακόμη θύμα στην κόντρα Ραγκούση- Ρέππα που μαίνεται υπογείως.
Ο Υπουργός αποφάσισε την καρατόμηση του Γ.Γ. και την αντικατάστασή του από τον μέχρι σήμερα ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, Αριστείδη Μπουρδάρα, ο οποίος μαζί με τον Λ. Ρακιντζή είχαν ανοίξει πολλές υποθέσεις διαφθοράς και είχαν συγκρουστεί με συνδικαλιστές.
Από την ημέρα που ο Ραγκούσης ανέλαβε καθήκοντα στο Μεταφορών, η συνεργασία των δυο ανδρών όπως ακούγεται γινόταν μέσω e-mail ή γραπτών μηνυμάτων και όχι κατ΄ιδίαν. Η κρίση κορυφώθηκε με την κρίση των ταξί.
Συνεργάτες του Ραγκούση, όπως μετέδωσε το Mega, κατηγορούσαν τον Χάρη Τσιόκα πως δεν υπερασπιζόταν τις θέσεις Ραγκούση αλλά το διάταγμα Ρέππα για τα ταξί.thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου