27.8.11

ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ - Αεροσυνοδοί έκαναν στριπτίζ μετά... γαϊδάρων !!

Ρεζιλίκια στην Κύπρο από νεαρές και νεαρούς εκπαιδευόμενους αεροσυνοδούς από τη Βρετανία μεγάλης αεροπορικής εταιρίας με κύρος, που προκάλεσαν πονοκέφαλο στις κυπριακές αρχές ασφαλείας.
Άνδρες και κορίτσια ηλικίας 18- 20 ετών εκπαιδευόμενοι αεροσυνοδοί (όπως αποκάλυψε η Ντέϊλι Μέϊλ δημοσιεύοντας εσωτερικό έγγραφο της αεροπορικής εταιρίας),ενώ βρίσκονταν για εκπαίδευση στην Κύπρο έγιναν πρωταγωνιστές ακατανόμαστων επεισοδίων.
Μία ομάδα μεθυσμένων αεροσυνοδών επιστρέφοντας στο βράδυ στο ξενοδοχείο τους μετά από διασκέδαση έβαλαν στο μάτι ένα γαϊδουράκι που βοσκούσε αμέριμνο σ΄ ένα χωράφι. Παραβίασαν τον φράκτη, πήραν με το ζόρι τον γάιδαρο και τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο τους. Όταν λέμε ότι μετέφεραν το γαϊδουράκι στο ξενοδοχείο τους, δεν εννοούμε στην είσοδο του ξενοδοχείου, αλλά με πολύ κόπο (αφού το γαϊδουράκι αντιστεκόταν) τον στρίμωξαν μέσα στο... ασανσέρ, τον ανέβασαν στον τέταρτο όροφο και τον περιέφεραν στους διαδρόμους προκαλώντας την οργή των άλλων ενοίκων.
Εν συνεχεία, όπως αναφέρει το εσωτερικό έγγραφο της αεροπορικής εταιρίας, οι αεροσυνοδοί, μετά από άγριο μεθύσι σκέφθηκαν ότι ίσως να είχε πλάκα να κάνουν βουτιές ολόγυμνοι στην πισίνα του ξενοδοχείου, αφήνοντας το γαϊδούρι στον τέταρτο όροφο.
Σύμφωνα με επιστολή της Διεύθυνσης της αεροπορικής εταιρίας προς τους...πιλότους (και που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης») αναφέρει ότι εκφράστηκαν παράπονα για την ανάρμοστη συμπεριφορά Βρετανών νεαρών εκπαιδευόμενων αεροσυνοδών και στο... Ναϊρόμπι. Ορισμένα ξενοδοχείο στο Ναϊρόμπι μάλιστα απείλησαν ότι εάν συνεχισθεί αυτή η συμπεριφορά θα τερματίσει τη συνεργασία της με την αεροπορική εταιρία και έδωσαν και ορισμένα στοιχεία: Τις νυχτερινές ώρες, αναφέρει άλλο σημείωμα, οι νεαροί εκπαιδευόμενοι αεροσυνοδοί συνήθιζαν να κάνουν ξέφρενα πάρτι στα δωμάτιά τους, χωρίς όμως να προσδιορίζουν τι είδους πάρτι ήταν αυτά.
Η Διεύθυνση της αεροπορικής εταιρίας ζητεί από τους πιλότους να «κουμαντάρουν» τους έξαλλους αεροσυνοδούς και αν δεν το κάνουν θα αναγκασθεί να λάβει μέτρα και να διακόψει πτήσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου