25.8.11

Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής για απάτη !!

Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής για απάτη με πιστωτικές κάρτες ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από μεγάλη ομάδα της Αττικής.
Σίγουρα οι λεπτομέρειες δεν ενδιαφέρουν και πολλούς, αλλά το ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει γίνει χαμός με το όνομα του.
Για την ιστορία πάντως να πούμε πως την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Espresso και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 25χρονος άσος συνελήφθη για απάτη με πιστωτικές κάρτες και κατοχή κλεμμένων αντικειμένων.
Τώρα ποιος είναι; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ξένο ποδοσφαιριστή που ήρθε σε μικρή ηλικία στη χώρα μας και πήγε σε μεγάλη ομάδα (για τους οπαδούς της ο μεγαλύτερος σύλλογος) της Αττικής.
Δεν κατάφερε να παίξει όμως, αφού στη θέση του (στα άκρα) αγωνιζόταν ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής με αποτέλεσμα να πάει δανεικός δεξιά κι αριστερά. Στη συνέχεια πήγε στην Θεσσαλονίκη και μετά στο εξωτερικό.
Ο νεαρός άσος λοιπόν συνελήφθη στο λιμάνι Ακαντίας μαζί με άλλους δυο άνδρες έχοντα στην κατοχή τους κοσμήματα, πανάκριβα ρολόγια και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας.
Όλα αυτά τα απέκτησαν χρησιμοποιώντας "μαϊμού" κάρτες της οποίες χρησιμοποίησαν σε διάφορα ATM. Στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκε επίσης ένας υπολογιστής που διάβαζε τις ταινίες από τις κάρτες και "έκλεβε" τα στοιχεία τους!
Ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τις κατηγορίες και πλέον μένει να απολογηθεί στο δικαστήριο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου