13.8.11

Αγρότισσα ….η Τατιάνα Στεφανίδου !

Oτι θα βλέπαμε την Τατιάνα στο δικό της μποστάνι να φυτεύει ντοματούλες, αγγουράκια και να καλλιεργεί ζαρζαβατικά, ε… αυτό πια δεν το περιμέναμε με τίποτα. Η παρουσιάστρια έχει πάντα έναν μοναδικό τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Και αυτή τη φορά από TV persona μεταλλάχτηκε σε αγρότισσα!
Μπορεί να κάνει διακοπές και να λείπει από την τηλεόραση, όμως κάθε φορά η αγαπημένη μας Τατιάνα έχει τον δικό της τρόπο να «ανακαλύπτει» νέα πράγματα, νέες ασχολίες και να εντυπωσιάζει τους φίλους της. Ποια είναι η νέα της ασχολία; Η κηπουρική. Ναι, καλά διαβάσατε. Αλλωστε, η ίδια το... εξομολογήθηκε στο Διαδίκτυο.
«Χθες αγόρασα και φύτεψα στον κήπο και τα αγαπημένα μυρωδικά: δυόσμο, μέντα, βασιλικό, μαντζουράνα, φασκόμηλο. Τα βλήτα που θα βράσω απόψε με τη βοήθεια του φρέσκου δυόσμου και του βασιλικού θα είναι πολύ πιο νόστιμα», γράφει η «Τάτι» και δείχνει να το απολαμβάνει πραγματικά.
Δεν διστάζει μάλιστα να περιγράψει το μποστάνι της που «έχει όλα τα καλούδια». Ποια είναι αυτά; «Κολοκυθάκια, μελιτζάνες φλάσκες, κατακόκκινες μυρωδάτες ντοματούλες, βλήτα και καλαμπόκια». Οσο για τα πεπόνια και τα καρπούζια της, εκεί είχε μια μικρή ατυχία... «Μας βγήκαν λίγο καχεκτικά» λέει. Δεν πειράζει, Τατιάνα, στην επόμενη σοδειά θα είναι καλύτερα. Πάντως, για τις ροδακινιές της έχει να πει τα καλύτερα. «Φέτος οι ροδακινιές μας έβγαλαν πεντανόστιμα ροδάκινα».
Η παρουσιάστρια προτρέπει τις φίλες της να κάνουν κι εκείνες το ίδιο. Νιώθει τόσο όμορφα που σκέφτηκε να μοιραστεί τις εμπειρίες της στο δικό της site. Τώρα που ξεκουράστηκε μετά από μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν έχει τον χρόνο να κάνει πράγματα για τον εαυτό της, αλλά πάνω απ’ όλα για την οικογένειά της.
Ολοι ξέρουν πως η Τατιάνα πάνω από δουλειές και οτιδήποτε άλλο βάζει την οικογένειά της. Ε, λοιπόν, αυτή την εποχή αυτό που θέλει είναι να φροντίζει τον σύζυγό της και τα παιδιά της, να ασχολείται με δουλειές που λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορούσε να κάνει και όπως αναφέραμε πριν, να περιποιείται το μποστάνι της.
Και ως καλή νοικοκυρά, παραδίδει... μαθήματα στο «πώς να κάνεις την οικογένειά σου να χαμογελάσει». «Χρησιμοποίησα σουπλά σε καλοκαιρινό τιρκουάζ χρώμα, πανέμορφα πιαστράκια για τις πετσέτες», λέει η Τατιάνα και συνεχίζει:
«Εκοψα λουλούδια από τον κήπο μου και στόλισα το τραπέζι. Αγόρασα κρουασάν που τυλίγεις τη ζύμη μόνος και τα ψήνεις στον φούρνο. Το σπίτι μοσχομύρισε. Κάθισε η οικογένειά μου στο τραπέζι και αμέσως πρόσεξε τη διαφορά». Τελικά είναι τόσο απλό, αφού όπως μας εξηγεί η ίδια: «Με λίγη έμπνευση και λίγη διάθεση όλα γίνονται». : Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου