27.8.11

Η «ροζ» ατζέντα … ανάβει φωτιές!

Πολλοί έχουν... πέσει από τα σύννεφα μετά την έντονη φημολογία για γνωστή Πατρινή που διατηρεί ατζέντα με ονόματα Αθηναίων για τους οποίους κανονίζει «ροζ» ραντεβού με κορίτσια.
Πρόκειται για γυναίκα υπεράνω υποψίας η οποία είναι αρκετά γνωστή στην πόλη ενώ για χρόνια δραστηριοποιείτο στην Αθήνα και είχε πολύ δυνατές γνωριμίες. Όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διάφορες παρέες άρχισαν να λέγονται τα παραπάνω. Και το θέμα είναι ότι η φημολογία ξεκίνησε από τις αποκαλύψεις ενός πρώην πολύ στενού φιλικού προσώπου της συγκεκριμένης. Επρόκειτο για μία επί χρόνια επιστήθια φίλη της με την οποία όμως διέκοψαν κάθε επαφή, ακόμα και μία σκέτη «Καλημέρα», με αφορμή μία έντονη διαφωνία τους για παλαιότερη μεταξύ τους οικονομική συναλλαγή.
Η πρώην φίλη λοιπόν φαίνεται πως αποφάσισε να την εκδικηθεί, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της γνωστής Πατρινής. Και αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων ,την ύπαρξη αυτής της ατζέντας. Η οποία, λέγεται, ότι περιλαμβάνει πολλά γνωστά ονόματα ανθρώπων της υψηλής κοινωνίας από την Αθήνα και άλλες μεγαλουπόλεις της χώρας. Και ότι εκείνοι επικοινωνούν μαζί της όταν θέλουν μία ερωτική σύντροφο ή μία συνοδό σε... «επαγγελματικό» ταξίδι! Υπήρξαν πολλοί, βέβαια, εξ αρχής θεώρησαν πως επρόκειτο για μία κακοήθεια, ωστόσο ορισμένες λεπτομέρειες που ανέφερε η πρώην φίλη έδειχναν ότι το πιθανότερο σενάριο ήταν να λέει την αλήθεια. Και αυτό που ουσιαστικά αποκάλυπτε ήταν ότι η Πατρινή κερδίζει αρκετά χρήματα από τη συγκεκριμένη ενασχόλησή της και όχι από την πραγματική δουλειά της η οποία δεν της εξασφαλίζει τα χρήματα για «καλή» ζωή.
Αλήθεια ή «ρετσινιά»;
Μπορεί φυσικά το θέμα να έχει πάρει διαστάσεις, όσον αφορά τις διάφορες συζητήσεις που γίνονται, ωστόσο, από την άλλη, τίποτα δεν έχει αποδειχθεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που έχει σημασία και βαρύνει ιδιαίτερη την εν λόγω Πατρινή, είναι ότι το όνομά της έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα σε αρκετές παρέες, αφού το «νέο» έχει ταξιδέψει από στόμα σε στόμα. Και ακόμα και στην περίπτωση που η αποκάλυψη της πρώην φίλης της δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η «ρετσινιά» δυστυχώς θα μείνει...dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου