19.8.11

Ονόματα φωτιά στην ατζέντα του μοντέλου με την κοκαΐνη

Ατζέντα με δεκάδες ονόματα καλλιτεχνών, μοντέλων και κοσμικών της ελληνικής σόου-μπιζ οι οποίοι αγόραζαν κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες φαίνεται ότι ανακάλυψαν οι αστυνομικοί, λίγες μόλις ώρες μετά την σύλληψη του πασίγνωστου μοντέλου για κατοχή 100 γραμμαρίων κοκαΐνης. Με ιδιαίτερη προσοχή, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με το γνωστό μοντέλο αλλά και την επίσης πασίγνωστη σύντροφο του, μοντέλο στο επάγγελμα, πριν από δύο χρόνια για υπόθεση ναρκωτικών, κρύβει ναρκωτικά, χιλιάδες σφαίρες και το σημαντικότερο, μια ατζέντα με ονόματα πασίγνωστων καλλιτεχνών, μάνατζερ, επιχειρηματιών και φυσικά, μοντέλων οι οποίοι ήταν τακτικοί πελάτες.
Ο 58χρονος, είναι γνωστός στην πιάτσα ως ο «χημικός» και διατηρούσε μια πολύ καλά ενημερωμένη ατζέντα με τις ημερομηνίες που οι πελάτες του έκαναν αγορές, την ποσότητα και το είδος των ναρκωτικών.
Τα χέρια των αστυνομικών, φαίνεται ότι λύθηκαν μιας και η αποκωδικοποίηση της ατζέντας, δεν ήταν δύσκολη υπόθεση, φέρνοντας τους έτσι, πολύ κοντά στα ίχνη όλων των επωνύμων που προμηθεύονταν από 58χρονο διαφόρων τύπων ναρκωτικές ουσίες.
Kάθε άλλο μάλιστα, παρά τυχαίο μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός ότι συνελήφθη στην Γλυφάδα, στην περιοχή δηλαδή όπου το καλοκαίρι επέλεγε να «σπρώχνει» το εμπόρευμα του. Η ατζέντα αυτή, φαίνεται ότι εμπλέκει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και το 26χρονο μοντέλο, τονίζουν με νόημα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.
Το γνωστό μοντέλο, περνά ήδη τις πρώτες του ώρες στην φυλακή. Η στεναχώρια και η αγωνία της συντρόφου του, επίσης πασίγνωστου μοντέλου, δεν έχουν τελειωμό.
Γνωρίζει πως η εκ νέου σύλληψη τόσο του συντρόφου της, όσο και του 58χρονου άνδρα μετά το περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη και η ίδια το 2009, θα τον βάλει σε νέες, σοβαρότερες περιπέτειες. Ωστόσο, σύμφωνα με τους συνηγόρους του 26χρονου, η ίδια, δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να τον εμψυχώσει και να του συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου