11.8.11

Κατάσχεσαν την Βίλα του Λάκη Γαβαλά στην Μύκονο !

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του περνάει ο Λάκης Γαβαλάς, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται αυτή την περίοδο, με τις απόψεις να διίστανται για το πού βρίσκεται. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι βρίσκεται στην Ελλάδα, απομονωμένος σε φιλικό του σπίτι, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έχει φύγει στο εξωτερικό, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του μετά την κατακρύμνιση της αυτοκρατορίας του.
Χαρακτηριστικό δείγμα του τι συμβαίνει στην επιχείρηση Γαβαλά είναι τα πλήθη που συρρέουν και στη μπουτίκ του στα Ματογιάννια όπου οι τιμές έχουν βουτήξει βαθιά και μπορείς να αγοράσεις εξαιρετικές ευκαιρίες. Το αδιαχώρητο παρατηρείται κάθε βράδυ.
Όλη η Μύκονος συζητά με στεναχώρια το πρόβλημα του επιχειρηματία, που φέτος δεν παρέθεσε το πάρτι υπερπαραγωγή που συνηθίζει να κάνει κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια.
Η σικάτη και πολυτελής του βίλα στη Φτελιά δεν θα ανοίξει φέτος για τον κόσμο.
Άλλωστε υπάρχει θέμα με το ακίνητο που είχε βγει προς πώληση, αλλά τώρα απειλείται με κατάσχεση από άλλους σύνδικους καθώς τράπεζα στην οποία είχε οφειλές προχώρησαν στην κατάσχεση του, που δεν επιτρέπει καμία κίνηση αγοραπωλησίας από τον ίδιο, όπως ακριβώς έχει συμβεί και με την υπόλοιπη ακίνητη περιουσία του: CIAO

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου