10.9.11

Γνωστό μοντέλο λήστεψε ηλικιωμένη στο Κολωνάκι !!

Μια γυναίκα από το Κολωνάκι που υποστηρίζει ότι είναι συγγενής πολιτικού, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι την λήστεψε γνωστό μοντέλο μαζί με συνεργό του. Η 66χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι την κλείδωσε μέσα σε ένα δωμάτιο και της άρπαξε κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Ανάμεσα στα άλλα στην κατάθεσή της στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, η γυναίκα είπε ότι το μοντέλο, που στο παρελθόν συμμετείχε και σε τηλεοπτικές εκπομπές, μαζί με ένα νεαρό μπήκαν στο σπίτι της, την χτύπησαν και της άρπαξαν ακόμη και κοσμήματα με διαμάντια. Η 66χρονη, υποστήριξε ότι πριν από ένα χρόνο το μοντέλο εργαζόταν στο σπίτι της ως οικιακή βοηθός. Πριν από τρεις ημέρες την επισκέφθηκε, καθώς ήθελε και πάλι να εργαστεί στο σπίτι της.
Ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά της και συζητούσε με το μοντέλο για δουλειές, ξαφνικά την έσπρωξε, την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, άνοιξε την πόρτα σε συνεργό της και τη λήστεψαν. Επίσης ανέφερε ότι κάποια από τα συρτάρια που δεν μπορούσαν να διαρρήξουν, οι δράστες την ανάγκασαν να τα ανοίξει η ίδια. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές το μοντέλο, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις βαριές κατηγορίες που έχει να αντιμετωπίσει.Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου