11.9.11

Στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου !!

Σήμερα, ρωτήθηκε από blogger στο twitter του: "Νίκο είναι αλήθεια ότι θα πας στο MEGA;"
Και η απάντησή του ήταν:
"Στο megamou (λογοπαίγνιο προφανώς) δεν πάω.Υπάρχου κι άλλα κανάλια"
Η είδηση πάντως που διαβάσαμε πριν από δέκα μέρες, φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται.
"Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 βρίσκεται ο Νίκος Χατζηνικολάου, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η δημοσιογραφική ομάδα της οποίας ηγείται έχουν δεχθεί δελεαστική πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου, την οποία και μελετούν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη φορά, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Όμιλος Κυριακού, που τον είχε προσεγγίσει και στα τέλη της περασμένης άνοιξης, τότε που το Alter είχε περιέλθει σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο, και όλες οι ενδείξεις συνέτειναν στο ότι ο σταθμός θα έκλεινε.
Τότε, ο Νίκος Χατζηνικολάου προτίμησε να αρνηθεί ευγενικά την πρόταση, και να παραμείνει στοAlter, προκειμένου να δώσει τη μάχη της επιβίωσης του σταθμού, μαζί με δημοσιογράφους και συνεργάτες οι οποίοι τον στηρίζουν επί σειρά ετών.
Σήμερα ωστόσο, τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά. Η καινούρια τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει, ο Νίκος Χατζηνικολάου όμως δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alter.
Ενώ, μόλις προχθές, μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Real Fm, αποκάλυψε ότι παραμένειαπλήρωτος τους τελευταίους μήνες, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη μεταχείριση που του έχει επιφυλάξει η διοίκηση του Alter, και άφησε για πρώτη φορά να εννοηθεί, τόσο ξεκάθαρα, ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει τηλεοπτική στέγη."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου