30.9.11

ΣΟΚ - 32χρονος έκοψε τις φλέβες του για οικονομικούς λόγους!

Συγγενείς του λένε ότι ο 32χρονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, το έκανε λόγω των δυσβάσταχτων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε
Νεαρής ηλικίας ασφαλιστής από το Ηράκλειο επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του, χθες το μεσημέρι (29-09-2011), λόγω οικονομικών προβλημάτων, κόβοντας με μαχαίρι τις φλέβες των χεριών του.
Ο 32χρονος μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο νεαρός ασφαλιστής σύμφωνα με το cretalive.gr, είχε προειδοποιήσει ότι θα αυτοκτονήσει και χθες επιχείρησε να κάνει πράξη τις απειλές του.
Kλείστηκε στο σπίτι του και με ένα μαχαίρι έκοψε τις φλέβες του. Η σύζυγός του η οποία εργάζεται τον αναζήτησε στο τηλέφωνο αλλά δεν τον βρήκε. Όταν έφτασε στο σπίτι που βρίσκεται σε προάστιο του Ηρακλείου τον είδε σε άσχημη κατάσταση μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Ο παρ' ολίγον αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα μέσα από το οποίο να εξηγεί τους λόγους της πράξης του. Συγγενείς του φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, ότι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 32χρονου ήταν οικονομικοί. Ο 32χρονος είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.
Γείτονες της οικογένειας έκαναν λόγο για ένα πολύ αξιόλογο άτομο, σωστό οικογενειάρχη, τον οποίο όμως έβλεπαν το τελευταίο διάστημα να είναι σκεπτικός και κλεισμένος στον εαυτό του.
Από την Αστυνομία σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση η σύζυγος του 32χρονου αλλά και άτομα που άκουσαν τις φωνές της και έτρεξαν για να δουν τι συμβαίνει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου