11.9.11

«Τσίμπησαν » 33 χρονο για 10 κλοπές στην Σπάρτη !

Εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών, μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ συνελήφθη ένας 33χρονος Έλληνας, ως ο υπεύθυνος για αυτές.
Την Πέμπτη το πρωί, ένας άγνωστος δράστης μπήκε σε κατάστημα, ιδιοκτησίας μίας 55χρονης και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, διάφορα έγγραφα, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.
Μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι την κλοπή είχε διαπράξει ο 33χρονος, ο οποίος και συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Επιπλέoν, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος είχε διαπράξει ακόμη 9 κλοπές σε σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις μέσα σε έναν χρόνο δράσης του, από τα οποία είχε αποκτήσει συνολικά 4,5 χιλιάδες ευρώ και διάφορα τιμαλφή και κοσμήματα.
Σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής, το χρηματικό ποσό των 3.706 ευρώ, 153 ρολόγια και μία χρυσή αλυσίδα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου