30.9.11

Ένας νεκρός και 8 τραυματίες από …πτώση Μετεωρίτη !

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, στις 2:10 τα ξημερώματα, από τη πτώση ενός φλεγόμενου αντικείμενου καταστράφηκαν σπίτια στη γωνία Los Andes y Luis Vernet στο Monte Grande του Buenos Aires της Αργεντινής, ενώ είχαμε και ανθρώπινες απώλειες!
Η σύγκρουση σκότωσε μια γυναίκα, τραυμάτισε 8 ακόμα κατοίκους, ενώ δύο οικογένειες έμειναν στον δρόμο αφού τα σπίτια τους καταστράφηκαν ολοσχερώς από την έκρηξη...!
Αν και στην αρχή η πυροσβεστική θεώρησε ότι πρόκειται για διαρροή γκαζιού, οι γείτονες επιβεβαίωσαν ότι είδαν μια λάμψη στον ουρανό! Πολλοί περιέγραψαν μια φλεγόμενη μπάλα μετεωρίτη (το πιο πιθανό), αλλά υπήρχαν και κάποιες μαρτυρίες που μιλούσαν για ένα μπλε φωτεινό ufo.
Το επόμενο πρωί επιστήμονες έλεγξαν τη περιοχή για ραδιενέργεια ενώ ο τοπικός αξιωματούχος Ricardo Casal καθησύχασε τον κόσμο δηλώνοντας ότι ερευνούν για τυχόν υπολείμματα που αποσπάστηκαν από τον δορυφόρο που έπεσε πρόσφατα.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο América Noticias προχώρησε στη δημοσίευση ερασιτεχνικής φωτογραφίας, η οποία απεικονίζει ένα αντικείμενο που μοιάζει με μετεωρίτη να πέφτει από τον ουρανό πάνω στη συγκεκριμένη περιοχή. Η πυροσβεστική δεν έκανε καμιά επίσημη αναφορά για τα αίτια της έκρηξης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου