30.9.11

Παραμορφώθηκε το πρόσωπο του Κώστα Καζάκου;

Τι προκάλεσε αυτήν την παραμόρφωση στην εμφάνιση, πασίγνωστου προσώπου στο χώρο του θεάματος; Ένας άνθρωπος με όνομα βαρύ, με τη δική του διαδρομή και ιστορία στην υποκριτική… παραμορφώθηκε!
Η αιτία της παραμόρφωσης ; Εξηγήσεις και απαντήσεις για το ποιος είναι αλλα και σε τι οφείλεται η παραμόρφωσή του
Τι προκάλεσε αυτήν την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση, πασίγνωστου προσώπου στο χώρο του θεάματος; Ένας άνθρωπος με όνομα βαρύ, με τη δική του διαδρομή και ιστορία στην υποκριτική… παραμορφώθηκε!
Η αιτία που τον έκανε αγνώριστο; Ένας ρόλος. Περαιτέρω εξηγήσεις και απαντήσεις για το πώς έγινε η μεταμόρφωση δίνουν οι παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν ουσιαστικά τον τρόπο. Όσο για τον ταλαντούχο πρωταγωνιστή; Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο.
Ο ηθοποιός χρειάστηκε να μεταμορφωθεί για τις ανάγκες ενός ξεχωριστού ρολού που καλείτε να ενσαρκώσει στην νέα παράσταση που θα ανεβάσει σε λίγες ημέρες στο θέατρο «Ορφέας». Πρόκειται για την παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» σε μορφή μιούζικαλ προσαρμοσμένη και σκηνοθετημένη από τον ταλαντούχο Χάρη Βορκά και ο Κωνσταντίνος Καζάκος υποδύεται τον Κουασιμόδο. Η παράσταση αποτελεί ένα θαυμάσιο παραμύθι με πολλά διδάγματα για μικρά παιδιά αλλά και ένα θεατρικό αριστούργημα για τα μεγαλύτερα που θα τα μυήσει στην αγάπη για το καλό θέατρο. Μαζί του η Μαρία Κορινθίου και ο Βαγγέλης Τσιγαράς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου