8.9.11

Διαδοχικές συναντήσεις του Παν.Αλευρά !

Σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος Τσίχλης Δημήτριος και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροχώματος – Δυτικής Παραλίας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ,επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας, Παναγιώτη Αλευρά στο γραφείο του, και τον ενημέρωσε για θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία του Βιολογικού καθαρισμού, καθώς και για την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από την λειτουργία στο παρελθόν, του εργοστασίου της ΜΟΛΑΚ.
Στην συνέχεια ,στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Παναγιώτης Φωτέας», πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη εκπροσώπων του ΕΛΚΕΘΕ , κ. Παπαθανασίου Ευαγ. Αναπληρωτή Δ/ντη Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας, των ερευνητών Αναγνώστου Χρ. και Λέκκα-Παυλίδου Αλεξ., ο εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμάτας και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΛΚΕΘΕ Καθηγητής Δικαιουλάκος Βασ. και υπηρεσιακοί παράγοντες, στην οποία συζητήθηκε η ερευνητική παρουσία και τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ερευνών, που έχει πραγματοποιήσει το ερευνητικό κέντρο στο Νομό μας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς, τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και τους ζήτησε να έχουν εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον, σε θέματα αρμοδιότητάς τους, που η Περιφέρεια θα χρειαστεί την βοήθεια του ερευνητικού κέντρου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου