13.9.11

ΠΙΠΙΛΗ: Μάθανε ότι γ... και πλακώσανε και οι μαλ... !!!

Για «ηρακλείς» του σάπιου παλαιού επαγγελματικού πολιτικού συστήματος που κλαίνε υπέρ του κράτους που οι ίδιοι δημιούργησαν με τα ρουσφέτια τους, έκανε λόγο στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, εκφράζοντας την ενόχλησή της. Παράλληλα, συνέστησε ψυχραιμία σε όλους, επισημαίνοντας ότι τα παιχνίδια στο εξωτερικό και οι αδυναμίες και αβελτηρίες στο εσωτερικό, είναι η πιο καταστροφική προοπτική.
Αναλυτικότερα η κ. Πιπιλή ανέφερε ότι, «Όταν έχεις μια διαχρονική ρουσφετολογική καταστροφική, άρα, πολιτική δεν δικαιούσαι τώρα εσύ που δημιούργησες, ονομαστικά εσύ, αυτό το φαύλο, ρουσφετολογικό, σάπιο πολιτικό σύστημα που καταστρέφει την Ελλάδα, να κλαις και να μυξοκλαίς για τους δημοσίους υπαλλήλους, εννοώντας όχι ότι στηρίζω αυτή την πολύ προκλητική ισοπέδωση του κ. Λοβέρδου, αλλά όσο με ενόχλησε η ισοπεδωτική λογική του κ. Λοβέρδου, άλλο τόσο με ενόχλησε το ότι βγήκαν οι ηρακλείς του σάπιου παλαιού επαγγελματικού πολιτικού συστήματος να κλαίνε υπέρ του κράτους, που οι ίδιοι δημιούργησαν με τα ρουσφέτια τους.»
Και συμπλήρωσε «θέλω να συστήσω ψυχραιμία σε όλους μας, διότι αυτά τα παιχνίδια στο εξωτερικό και οι αδυναμίες και αβελτηρίες στο εσωτερικό, είναι η πιο καταστροφική προοπτική. Μάθανε ότι ΜΠΙΠ και πλακώσανε και οι ΜΠΙΠ. Αυτό συμβαίνει τώρα εναντίον της Ελλάδας.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου