22.9.11

Βελτιώνεται ο καιρός στα δυτικά !!

Βελτιωμένος θα είναι την Πέμπτη ο καιρός στα δυτικά. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Αναλυτικότερα, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια, όπου το μεσημέρι ενδέχεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα, αλλά από το απόγευμα αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 18 και 25 βαθμών Κελσίου, όμως στα βόρεια θα είναι 2 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 26 βαθμών Κελσίου.
Στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αλλά και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 10 και 28 βαθμών Κελσίου, αλλά στα δυτικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά κυρίως της δυτικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, η δε θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου και 2-3 βαθμούς πιο κάτω στην Ήπειρο.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο εμφανίζονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, όπου τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες θα είναι έντονα. Βαθμιαία βελτίωση θα επέλθει από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 26 βαθμών Κελσίου.
Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου, αλλά στην Κρήτη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη.
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με τα φαινόμενα στα βόρεια τις πρωινές ώρες να είναι ισχυρά, αλλά από το απόγευμα και από τα βόρεια θα επέλθει βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν στ βόρεια βορειοανατολικοί 4-6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ και στα νότια αρχικά μεταβλητοί και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 19 και 27 βαθμών Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου