2.9.11

Παν.Αλευράς: Κακοήθεις παρεμβάσεις και μικροπολιτικές σκοπό έχουν να βλάψουν τον τόπο !

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη  Μεσσηνίας  Π. Αλευρά στην Εφημερίδα «Ελευθερία»
"Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας ''Ελευθερία'' στις 1/9/2011, που είδε το φως της δημοσιότητας, θα ήθελα απλώς να σχολιάσω ότι πρόκειται για την εμμονή ορισμένων ανθρώπων που είχαν μάθει μέσω του Τύπου να διαφεντεύουν την πολιτική και τη ζωή των πολιτών.
Τέτοιου είδους παραπολιτικές μικροπολιτικές και κακοήθεις παρεμβάσεις δεν έχουν προφανώς κανέναν σκοπό να βοηθήσουν τον τόπο να προκόψει, αλλά αντίθετα, οι εμπνευστές τους κινούνται σαν τις σουπιές,
που αφήνουν πίσω το μελάνι τους προκειμένου να θολώσουν τα νερά, τα οποία ωστόσο συντομότατα επανέρχονται στην προηγούμενη κατάσταση.
Και στην περίπτωση της Περιφέρειας τα νερά είναι διαυγέστατα και πεντακάθαρα.
Εντούτοις, εκείνο το οποίο προκαλεί κατάπληξη είναι ότι ενώ η πρώτη σελίδα θα έπρεπε να είναι αφιερωμένη στο βαρυσήμαντο γεγονός της επίσκεψης της διεθνούς προσωπικότητας και ευρωπαίας πολιτικού κ. Χιούμπερ Ντανούτα στην Περιφέρεια μας, είναι αφιερωμένη σε ένα ανοίκειο χτύπημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε στις εσωτερικές σελίδες γίνεται εκτενής αναφορά για τη μεγάλη σημασία της επίσκεψης αυτής για τη Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η πρώην επίτροπος περιφερειακής ανάπτυξης και νυν ευρωβουλευτής, αποδέχτηκε την πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη προκειμένου από κοντά να αναζητήσουν διεξόδους και χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξη της Περιφέρειας μας και ασφαλώς να αρχίσουμε να σφυρηλατούμε δεσμούς επικοινωνίας με την ισχυρή προσωπικότητα της Ευρώπης.
Δυστυχώς, οι εποχές αλλάζουν και όσοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τελούν σε σύγχυση, πριν καταρρεύσουν, αφού βέβαια πρώτα έχει κατακρημνιστεί η αξιοπιστία τους. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της συγκεκριμένης εφημερίδας, που συνεχίζω ωστόσο να πιστεύω ότι θα βρει άμεσα το βηματισμό της και θα συνδράμει κι αυτή ουσιαστικά στο μεγάλο εγχείρημα, με δημιουργικότητα και εντιμότητα."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου