23.9.11

Το ξέσπασμα του Νίκου Χατζηνικολάου !!

Όντως τόσο καιρό που ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν απών από το κεντρικό δελτίο του Alter, μάζευε πολύ ατμό.
Σήμερα λοιπόν, την ώρα του κεντρικού δελτίου και με αφορμή την είδηση ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει οικονομία δίνοντας στους βουλευτές αυτοκίνητα μικρότερου κυβισμού ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε ένα ξέσπασμα από αυτά που δεν μας έχει συνηθίσει.
Ο βασικός anchorman του Alter αναρωτήθηκε το εύλογο, γιατί οι βουλευτές να έχουν κρατικά αυτοκίνητα και να μη μετακινούνται με τα ιδιωτικά τους Ι.Χ και αμέσως μετά είπε:
«Μένω έκπληκτος από την αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, της κας Μερεντίτη και των άλλων βουλευτών, απέναντι σε κάτι που θα έπρεπε να επικροτήσουν και να χειροκροτήσουν. Από τα όσα είπε χθες στο Alter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Μόσιαλος, η μόνη αποστροφή, την οποία θα έπρεπε σύσσωμη η Βουλή να χειροκροτεί είναι αυτή η αποστροφή, ότι δηλαδή απορρίπτει κάθε είδους προνόμια και δεν τα θέλει σαν νέος βουλευτής».
Ο παρουσιαστής όλο και φούντωνε και συνέχισε ακάθεκτος:
«6.100 ευρώ μισθό παίρνουν. Πληρώνονται σε κάθε συνεδρίαση extra, πάνω από το μισθό αυτό. Τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δωρεάν αυτοκίνητο. Δεν πρέπει αυτή η Βουλή να δώσει ένα παράδειγμα ότι συμπάσχει με τους Έλληνες που καλούνται να πληρώσουν χαράτσι για το σπίτι, με τους Έλληνες που καλούνται να πληρώσουν 20% από τις συντάξεις τους ή 40% από το μισθό τους;» αναρωτήθηκε και στο τέλος τα’ χωσε για τα καλά στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
«Αντί του σήματος αυτού, η κα Μερεντίτη και οι άλλοι… επαναστάτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν λέει από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να εγκαταλείψει το καφενείο της Βουλής. Για τέτοιο καφενείο μιλάμε»! star

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου