14.9.11

Διαρρήκτης, μαχαιροβγάλτης και… λιποτάκτης!

Μέλος συμμορίας «κυνηγών» χαλκού και όχι μόνο ήταν ένας νεαρός που έκλεβε καλώδια ηλεκτροδότησης από… σπίτια στην Ηλεία! Στην σύλληψή του οδήγησε ένα από τα θύματά του που δεν δίστασε να τα βάλει μαζί του, χωρίς να φοβηθεί το μαχαίρι με το οποίο τον απειλούσε!
Ο επιχειρηματίας από τη Μυρτιά Πύργου αναγνώρισε στον δρόμο τον 21χρονο που είχε δει να κλέβει το βιός του και προσπάθησε να τον… συλλάβει μόνος του!
Όμως, εκείνος έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε. Παρ’ όλα αυτά, ο επιχειρηματίας δεν πτοήθηκε. Ήρθε στα χέρια μαζί του και κατάφερε να τον αφοπλίσει, να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει στην Αστυνομία!
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ο νεαρός μαχαιροβγάλτης ομολόγησε οκτώ κλοπές που είχε διαπράξει μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί, όλες με στόχο τα καλώδια χαλκού.
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, αποκαλύφθηκε ότι προτιμούσε την παρανομία από την… θητεία, αφού τον περασμένο Απρίλιο δεν παρουσιάστηκε στην στρατιωτική μονάδα όπου υπηρετούσε με αποτέλεσμα να κηρυχθεί λιποτάκτης!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου