17.9.11

Πιάστηκαν... μαλλί με μαλλί στο Νοσοκομείο του Ρίου !!

Απίστευτη αναστάτωση πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο του Ρίου από τον διαπληκτισμό μεταξύ δύο γυναικών εργαζομένων, οι οποίες δεν δίστασαν να πιαστούν... μαλλί με μαλλί! Και όλα αυτά όταν έξω από την πόρτα του γραφείου τους περίμεναν ασθενείς και συνοδοί για να εξεταστούν.
Αφορμή για το ξέσπασμα των δύο γυναικών στάθηκε η ειρωνική αντιμετώπιση της μιας στη διάρκεια διαφωνίας για τα οικονομικά μέτρα και τις περικοπές στα έσοδα των δημοσίων υπαλλήλων. Στην αρχή η συζήτηση γινόταν ήρεμα μεταξύ των δύο εργαζομένων οι οποίες έχουν διαφορά θέσης και αρμοδιοτήτων, καθώς η μία είναι γιατρός και η άλλη νοσηλεύτρια. Κάποιοι άλλοι συνεργάτες συνέχιζαν τη δουλειά τους στο ίδιο χώρο και απλώς άκουγαν, παρεμβαίνοντας και σχολιάζοντας πού και πού. Παρατηρούσαν, όμως, ότι υπήρχε διαφωνία ως προς το αυτονόητο κι αυτό διότι η ανώτερη εργαζόμενη υποστήριζε την άποψη ότι έπρεπε να γίνουν περικοπές στους δημοσίους υπαλλήλους γιατί, όπως έλεγε, είχαν πολλά προνόμια και αρκετά έσοδα και επειδή έκαναν καλή ζωή χωρίς να το... δικαιούνται!
Η ατμόσφαιρα άρχισε να γίνεται περισσότερο εκρηκτική και οι μπηχτές μεταξύ των δύο γυναικών... έπεφταν «βροχή». Μάλιστα, άρχισαν μέχρι και τα υπονοούμενα για τα... προσωπικά της μιας και της άλλης. Και η φράση που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και να γίνει το μεγάλο «μπαμ» ήταν όταν η... γιατρός θέλησε να αποστομώσει την εργαζόμενη λέγοντάς της ότι τα μέτρα και οι περικοπές χρειάζονται έτσι ώστε να επιτευχθεί μια κοινωνική διαφορά ανάμεσα σε... «μη ίσους». Μόλις η εργαζόμενη ζήτησε διευκρινίσεις, εκείνη της απάντησε ότι... εφόσον έχουν διαφορά μόρφωσης και επιπέδου δεν είναι δυνατόν να μπορούν και οι δύο να... μοστράρουν στα ίδια πολυτελή στέκια της Μυκόνου!
Πετάχτηκε... σα μαινόμενος ταύρος
Η εργαζόμενη πετάχτηκε σα... μαινόμενος ταύρος και δεν μπορούσε να την συγκρατήσει κανείς. Έπεσε πάνω στην άλλη γυναίκα πιάνοντάς την από την ρόμπα και λέγοντάς της πολλά «γαλλικά». Οι συνεργάτες τους που βρίσκονταν στο χώρο σάστισαν. Έβλεπαν τις δύο γυναίκες να... αλληλοσπρώχνονται και να φωνάζουν. Κάποιοι μπήκαν στη μέση και προσπαθούσαν με δύναμη να τις χωρίσουν ενώ εκείνες είχαν γίνει πυρ και μανία. Όσο για τους ασθενείς, περίμεναν έξω υπομονετικά ακούγοντας, όμως, τη φασαρία και σχολιάζοντας αναλόγως... Μέχρι που προϊστάμενος γιατρός ενημερώθηκε για το τι συνέβαινε και εισέβαλε εκνευρισμένος στο γραφείο βάζοντας και τις δύο στις θέσεις τους και επιβάλλοντας την τάξη στο χώρο. Πάντως, από την επόμενη μέρα, η εργαζόμενη απασχολείται σε... άλλο τμήμα!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου