2.9.11

Επιστρέφει ο ομογενής χρυσοθήρας για τον θησαυρό του Αλή Πασά !

Νέες έρευνες ανεμένεται να πραγματοποιήσει το προσεχές χρονικό διάστημα στα Τρίκαλα ο Ελληνοαυστραλός Ευάγγελος Δήμας, προκειμένου να βρει τον θησαυρό το Αλή Πασά.
Η πρώτη έρευνά του ολοκληρώθηκε πριν από έντεκα μήνες, αλλά το γεωτρύπανο με το οποίο έσκαβε στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρω, όπου εκτιμά ότι βρίσκεται θαμένος ο θησαυρός, αντί για χρυσαφικά, χτύπησε φλέβα …νερού.
Παρά την αποτυχία του αυτή, ο Ευάγγελος Δήμας πιστεύει ότι κατά τις νέες έρευνές του θα ανακαλύψει το θησαυρό του Αλή Πασά, τον οποίο, όπως είπε, θα καταθέσει στην Τράπεζα της Ελλάδας, προκειμένου η χώρα μας να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα.
Ο Ελληνοαυστραλός πιστεύει ότι ο θησαυρός βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο και για το νέο “κυνήγι του θησαυρού”, έχει ήδη έχει εξασφαλίσει όλες τις άδειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες
Ο Ε. Δήμας ζούσε επί 40 χρόνια ζούσε στην Αυστραλία, όπου εργάστηκε ως μηχανικός-ηλεκτρολόγος και όπως έγινε γνωστό, έχει ερευνήσει για την ανεύρεση του θησαυρού του Αλή Πασά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου