13.9.11

Ιερέας σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας !

Στα ίχνη κυκλώματος παιδικής προνογραφίας που δρα στην Κρήτη βρίσκεται το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που, ακολουθώντας ηλεκτρονικά αποτυπώματα, έφθασε στο νησί, την περασμένη Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.
Κλιμάκιο του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος έφθασε στην Κρήτη και με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού προχώρησε σε κατασχέσεις τριών σέρβερς στο νομό Ηρακλείου καθώς και τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Ρέθυμνο, τον 'Αγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα.
Συγκεκριμένα οι έρευνες εστιάστηκαν στην περιοχή της Ν.Αλικαρνασσού, όπου συνελήφθη ένας 29χρονος, του οποίου, μάλιστα, κατασχέθηκε ο υπολογιστής. Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Οι έρευνες επεκτάθηκαν στη Χερσόνησο και τον 'Αγιο Νικόλαο, ενώ η υπόθεση ερευνάται περαιτέρω, και με την εξέταση των ψηφιακών αρχείων, προς αναζήτηση κι άλλων ατόμων που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cretalive, στο κύκλωμα που έχει απλώσει τα πλοκάμια του, απ'άκρη σ'άκρη στο νησί, φέρεται να έχει εμπλοκή και ιερέας από την Κρήτη!
Μάλιστα, τα στοιχεία που προέκυψαν από την Ιεράπετρα και τον 'Αγιο Νικόλαο έχουν ήδη διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων με τους ηλεκτρονικούς υπολογίστες που κατασχέθηκαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου