2.9.11

Ξέφυγε ο Μητροπολίτης Κονίτσης - Τον αδειάζει η Ιερά Σύνοδος

Ξέφυγε ο Μητροπολίτης Κονίτσης: Φώναζε "ζήτω οι ντομάτες και τα γιαούρτια" για τους πολιτικούς Τον αδειάζει η Ιερά Σύνοδος !!
«Οι απόψεις πού εξέφρασε πρόσφατα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνοπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας, αποτελούν καθαρά προσωπικές του απόψεις και όχι απόψεις πού έχει υιοθετήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος» αναφέρει ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, που εκδόθηκε μετά τον σάλο που προκάλεσαν αποσπάσματα δηλώσεων του Μητροπολίτη Κονίτσης εναντίον των πολιτικών. Μιλώντας σε κατοίκους της περιοχής του, ο Μητροπολίτης τάχθηκε υπέρ των αποδοκιμασιών πολιτικών, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: «ζήτω οι ντομάτες και τα γιαούρτια».
Αναφερόμενος δε στο σχέδιο νόμου για τα ναρκωτικά, είπε: «Φαίνεται πως επιθυμία του πρωθυπουργού είναι να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες». Επίσης υποστήριξε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δηλώσει «ότι μπορείτε να φυτέψετε στις γλάστρες που βρίσκονται στα μπαλκόνια σας χασίς».
Παράλληλα, αποκάλεσε «χοντρό» τον Θεόδωρο Πάγκαλο, τονίζοντας την αντίθεσή του στις δηλώσεις του για τους στρατιωτικούς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου