8.9.11

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας διεκδικεί την περιουσία του !

Την Τετάρτη 7-9-2011 ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κυπαρισσίας κος Πάνος Μπόζος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου κος Μπακούρος Γεώργιος και ο Νομικός κος Παπαγιαννούλας Ευάγγελος πραγματοποίησαν προγραμματισμένη σύσκεψη με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης κο Κανελλόπουλο Γεώργιο.
Θέμα της σύσκεψης ήταν η διεκδίκηση, από το Νοσοκομείο, της περιουσίας των 73 στρεμμάτων γης, στη θέση ‘’Μεμί’’ Κυπαρισσίας, που κατά την άποψη του Νοσοκομείου επωλήθη το 1959 στο Ταμείο Γεωργίας Κτηνοτροφίας και Δασών Τριφυλίας, κόντρα στη βούληση του δωρητή Γ. Αλεξόπουλου χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.
Ο κος Γενικός αφού άκουσε τα επιχειρήματα και τις θέσεις του Νοσοκομείου υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει την όλη υπόθεση και εντός μικρού χρονικού διαστήματος θα μας κοινοποιήσει την άποψη του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης.
Το Νοσοκομείο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Γενικό Γραμματέα κο Κανελλόπουλο για την κατανόηση των θέσεών μας για ένα τόσο σπουδαίο ζήτημα.
Θυμίζουμε για μια ακόμα φορά ότι η βούληση του δωρητή ήταν ‘’ Η περιουσία μου να παραμείνει στο διηνεκές αναπαλλοτρίωτος προς ίδρυση και συντήρηση Νοσοκομείου στην Κυπαρισσία με την μορφή Ιδρύματος ‘’.
Οφείλουμε όλοι σεβασμό στη βούληση αυτή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου