12.9.11

Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ !

Τις εμφανίσεις της για την αγωνιστικό περίοδο 2011-12 παρουσίασε στις εγκαταστάσεις της στα Σπάτα η “Ένωση”. Μακάρι να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες”, τόνισε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν.
Η ΠΑΕ, σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία Puma, παρουσίασε μια κίτρινη, μια κιτρινόμαυρη και μια λευκή εμφάνιση για την ομάδα του 2011-2012. Στο αριστερό μανίκι της φανέλας, για εντός συνόρων αλλά και τα ευρωπαϊκά ματς, θα προβάλλεται η ΕΨΥΠΕ (Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου), στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ για τους συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα.
Περήφανος που φορά τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος δήλωσε ο Έιντουρ Γκουντγιόνσεν: «Όπως είπα και όταν ήρθα στην ΑΕΚ, είναι μια φανέλα με μεγάλη ιστορία και είναι περήφανος που την φοράω. Μακάρι να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες με την ΑΕΚ».
Ο Φαμπιάν Βάργκας από την πλευρά του σχολίασε: «Είναι μία πολύ ωραία φανέλα. Με την εγγύηση εταιρίας που ντύνει μεγάλες ομάδες. Εύχομαι να σημειώσουμε επιτυχίες με αυτήν την φανέλα».
«Είμαι χαρούμενος που φοράω την φανέλα της ΑΕΚ, μίας μεγάλης ομάδας. Πρέπει να κερδίζουμε και πετύχουμε στόχους με αυτήν την φανέλα. Θα κάνω ότι μπορώ από την πλευρά μου», ανέφερε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με τεράστια φανέλα. Να την σεβόμαστε και να δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό».newsit

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου