10.9.11

Ατμομηχανή του τουρισμού το Costa Navarino !

Καλύτερα νησιά του κόσμου: Ελληνικά !!
Κάθε χρόνο η αγγλική έκδοση του Condé Nast Traveller ζητάει από τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες του να ψηφίσουν τις καλύτερες ταξιδιωτικές τους εμπειρίες. Από ξενοδοχεία και tour operators μέχρι νησιά και spa. Τα φετινά αποτελέσματα επεφύλασσαν δύο μεγάλες διεθνείς διακρίσεις για την Ελλάδα: έχουμε τα καλύτερα νησιά του κόσμου και το καλύτερο Leisure Hotel σε Ευρώπη, Ασία και πρώην Σοβιετική Ένωση.Το έγκριτο ταξιδιωτικό περιοδικό ζήτησε από τους αναγνώστες του να αξιολογήσουν τα πιο αγαπημένα τους νησιά σε όλο τον κόσμο με βάση 10 κριτήρια. Κι ενώ αποφάσισαν ότι η εξωτική Ζανζιβάρη έχει τις καλύτερες παραλίες και οι ειδυλλιακές Σεϋχέλλες το ομορφότερο σκηνικό, τα ελληνικά νησιά ανακηρύχτηκαν πρώτα με μεγαλύτερο συνολικό σκορ στα 10 κριτήρια, αφήνοντας πίσω τους προορισμούς όπως Μαλδίβες, Μπαλί, Μπαρμπέιντος, Μαυρίκιο, Βαλεαρίδες, Ζανζιβάρη, Σάντα Λουτσία, Σεϋχέλλες και Πουκέτ (με τη σειρά που διαμορφώνεται η πρώτη δεκάδα).
Favourite Overseas Leisure Hotel: Europe, Asia Minor and the Russian Federation: The Romanos, a Luxury Collection Resort στην Costa Navarino
Για πρώτη φορά στη 14ετή πορεία του θεσμού ελληνικό ξενοδοχείο κερδίζει την πρώτη θέση στην κατηγορία «Καλύτερο Leisure Hotel σε Ευρώπη, Ασία και πρώην Σοβιετική Ένωση». Η βράβευση του The Romanos, a Luxury Collection Resort συμβάλλει περαιτέρω στην ανάδειξη και καθιέρωση της Μεσσηνίας και της Costa Navarino ανάμεσα στους πιο ποιοτικούς τουριστικούς προορισμούς διεθνώς. Το ξενοδοχείο The Romanos, a Luxury Collection Resort βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, που αναπτύσσεται στη Μεσσηνία. Ανάμεσα σε κατάφυτους ελαιώνες και με θέα τα νερά του Ιονίου, τα deluxe δωμάτια και σουίτες, πολλά από τα οποία διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και το γκολφ και διαθέτουν μεγάλες βεράντες, δημιουργώντας ένα διακριτικό και φιλόξενο περιβάλλον αυθεντικής πολυτέλειας.
Στις δυνατότητες που έχουν οι επισκέπτες, συγκαταλέγεται το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, σχεδιασμένο από τον Bernhard Langer και την EGD, ενώ τον Οκτώβριο θα λειτουργήσει το δεύτερο signature παραθαλάσσιο γήπεδο The Bay Course σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr., δημιουργώντας ένα γκολφ προορισμό για όλο το χρόνο. Στο Navarino Dunes βρίσκεται επίσης το 4.000τ.μ. Anazoe Spa, με πλήρη σειρά εξειδικευμένων θεραπειών εμπνευσμένων από την αρχαία Ελλάδα, καθώς και μεγάλη επιλογή από χώρους γαστρονομίας, καταστημάτων, πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Στο συνολικό Τop 100 των καλύτερων εμπειριών ανά τον κόσμο, τα ελληνικά νησιά και το The Romanos έλαβαν 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου