29.10.11

Τραγωδία στα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 2» !!

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας , στην οποία πρωταγωνιστεί ο Sylvester Stallone, «Αναλώσιμοι 2», αμαυρώθηκαν με δυστύχημα !!
Σύμφωνα με το Βρετανικό δίκτυο BBC, ένας κασκαντέρ έχασε τη ζωή του και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά, στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 2», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Sylvester Stallone.
Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής, που περιελάμβανε μια έκρηξη σε φουσκωτή βάρκα, στην οποία είχε ξεσπάσει φωτιά, ο άτυχος άντρας έχασε την ζωή του ακαριαία. Ενώ ο «συμπρωταγωνιστής» του, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Το δυστύχημα συνέβη σε φράγμα της Βαλκανικής χώρας, 24 χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα Σόφια, ωστόσο τα ονόματα των θυμάτων δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα.
«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το δυστύχημα. Οι σκέψεις μας βρίσκονται κοντά στις οικογένειες των θυμάτων», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής «Nu Image/Millennium Films».
Ο Sylvester Stallone, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία και έχει αναλάβει την παραγωγή στη δεύτερη, δεν ήταν παρών την ώρα του δυστυχήματος
Στην συγκεκριμένη ταινία «Αναλώσιμοι» συμπρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jet Li, Chuck Norris και Jean-Claude Van Damme..newsbomb.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου