13.10.11

ΒΕΡΕΣΕ - Βάλε... βενζίνη και γράφτη στο τεφτέρι !!

Σε απόγνωση βρίσκονται πλέον καταναλωτές και πρατηριούχοι υγρών καυσίμων στην Κρήτη από την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των πετρελαιοειδών.
Οι καταναλωτές, πλέον, αναγκάζονται να βάζουν βενζίνη στα αυτοκίνητα τους ακόμα και 2-3 ευρώ για να πάνε απλά στη δουλειά τους ή στο σπίτι τους, ενώ αρκετά πρατήρια υπολειτουργούν. Δεν λείπουν ακόμα και αυτά που, λόγω της οικονομικής κρίσης, αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο.
«Ο κόσμος ζητάει να βάλει βενζίνη βερεσέ» , δηλώνει στο Flashnews.gr ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων και Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Βαγγέλης Κώτσος.
Ο κ. Κώτσος επισημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες των πρατηρίων δεν μπορούν να διευκολύνουν ούτε τους παλιούς τους πελάτες αφού ο τρόπος πληρωμής έχει αλλάξει και γίνεται από τον πρατηριούχο είτε τοις μετρητοίς προς τις εταιρείες, είτε εντός διαστήματος λίγων ημερών.
Αν και οι τιμές των καυσίμων μέχρι το περασμένο Σάββατο έφθαναν μέχρι και το 1,68- 1,78 ευρώ το λίτρο πλέον έχουν αυξηθεί 4-5 λεπτά, γεγονός που τις επόμενες ημέρες θα φανεί και στην αγορά.
Μέχρι το Σάββατο οι πρατηριούχοι θα λάβουν απόφαση για το αν θα συμμετάσχουν στην Πανελλήνια κινητοποίηση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 19 Οκτωβρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου