7.10.11

Μπαράζ εμπρησμών σε ΑΤΜ τραπεζών !!

Μπαράζ εμπρησμών σε ΑΤΜ τραπεζών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αθήνα. Από τη 1.02 μέχρι τις 2.20, εκδηλώθηκαν συνολικά τέσσερις επιθέσεις, με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ή να υποστούν σοβαρές ζημιές τα μηχανήματα.
Οι εμπρησμοί ξεκίνησαν από τη συμβολή της πλατείας Κάνιγγος και της οδού Τζωρτζ, όπου οι δράστες τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε ΑΤΜ υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το κιόσκι. Στο σημείο βρέθηκε και δεύτερος εμπρηστικός μηχανισμός, ο οποίος δεν ανεφλέγη.
Ακολούθησαν παρόμοιες επιθέσεις:
Στη 1.10, στο Βύρωνα, στην οδό Ιθώμης 5-7, σε ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.
Στη 1.45, στα Εξάρχεια, στην οδό Βαλτινών 29, σε ΑΤΜ υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Το μπαράζ έκλεισε στις 2.20 στην Αθήνα, στην οδό Χρυσοσπηλιωτίσσης 9Α, όταν άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε ΑΤΜ υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου