8.10.11

ΒΑΛΤΕ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ...Θα ξενιτευτεί και ο Κωστέτσος;

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, τα "έχει παίξει" τελευταία με όλα αυτά που ακούει και βλέπει. Κάτι η οικονομική κρίση, κάτι η έκτακτη εισφορά, τα παίρνει λοιπόν στο κρανίο και τα λέει έξω απ' τα δόντια: "Διαφωνώ κάθετα με αυτά που βλέπω και διαβάζω από τον κόσμο που λέει να προσποιηθούμε ότι όλα είναι μια χαρά. Όχι, δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω ότι όλα είναι μια χαρά. Πάντοτε έλεγα την αλήθεια, είτε αυτή ήταν σκληρή είτε όχι. Μεγάλωσα για να δημιουργήσω μια προσωπικότητα. Όχι για να ζω αυτό που γίνεται στην Ελλάδα", δήλωσε εν εξάλλω στην "Πρωινή Μελέτη".
Και αναρωτιέσαι αν ο ίδιος πλήρωσε; Ναι πλήρωσε ο άνθρωπος αλλά δεν πέταξε και την σκούφια του: "Σαφώς και ήταν τσουχτερή, όπως ήταν για όλους. Είτε λίγα, είτε πολλά, δεν παύει να είναι μια έκτακτη εισφορά. Έχουμε να πληρώνουμε αυτό, σύν όλα τα άλλα που μας… διακυβεύουνε. Σαφώς ήταν τσουχτερή και έτσουξε πολύ καλά", είπε με ειλικρίνεια!
Έτσι οι σκέψεις περί μετανάστευσης έχουν στοιχειώσει το μυαλό του Βασίλειου που σκέφτεται ότι η μόνη λύση είναι το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να τον ακούσουμε να τραγουδάει Καζαντζίδη όπου να 'ναι: "Δεν γίνεται να φύγω από το Κολωνάκι και να μετακομίσω για παράδειγμα σε κάποιο άλλο προάστιο, γιατί είναι η έδρα μου εδώ. Εάν χρειαστεί να φύγω από το Κολωνάκι, αυτό σημαίνει ότι αυτόματα θα πάω στο Λος Αντζελες, την Νέα Υόρκη ή την Μελβούρνη. Πουθενά αλλού", είπε κατηγορηματικά.
Αυτό έλειπε ολόκληρος Βασίλειος να εγκαταλείψει την έδρα του (Κολωνάκι και ξερό ψωμί) και να πάει σε άλλο προάστιο! Η Κολωνάκι ή τίποτα! Και το ερώτημα είναι άλλο: θα βρει ότι δουλειά να `ναι στο L.A ή σχεδιαστής και ξερό ψωμί; Αυτό είναι το ερώτημα…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου