28.10.11

Ξέρει από ...ελιές η Μενεγάκη !

Φαίνεται ότι της πάει το μεσημέρι της Ελένης. Και φαίνεται αρχικά από τα νούμερα και ύστερα από το πόσο χαλαρή είναι. Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας με τον Βασίλη Καλλίδη για ελιές, αποκάλυψε ότι η ίδια φτιάχνει δικές της ελιές και μάλιστα καυχήθηκε για το πόσο ωραίες είναι. 
Δεν δίστασε να πει ότι στο σπίτι της έχει δύο μικρές ελιές, τις οποίες μαζεύει όταν είναι έτοιμες, στη συνέχεια τους αλλάζει το νερό κάθε μέρα και μάλιστα η ίδια και τα παιδιά της τρελαίνονται για τις ελιές αυτές. Από ότι φαίνεται στην παρουσιάστρια δεν αρέσουν μόνο οι ελιές αλλά και η διαδικασία που έχουν από το να ωριμάσουν μέχρι να είναι έτοιμες για το τραπέζι.
Εξάλλου γι’αυτό εξέφρασε και την απορία στο Βασίλη Καλλίδη, γιατί ο κόσμος δεν μαζεύει τις ελιές και τις αφήνει να πηγαίνουν χαμένες. Στα πλαίσια βέβαια της απορίας αυτής, η Ελένη Μενεγάκη είπε και μία ιστορία:
Κάποια στιγμή ενώ επέστρεφε από τον κρεοπώλη, είδε σε ένα πεζοδρόμιο στο δρόμο για το σπίτι, ελιές που είχαν ωριμάσει και ήταν έτοιμες για μάζεμα. Η παρουσιάστρια έχοντας πάντα την απορία γιατί ο κόσμος να μην τις μαζεύει τις ελιές, παίρνει τη σακουλίτσα της και κατευθύνεται στο πεζοδρόμιο για να τις κόψει.
Τότε αντιλαμβάνεται την παρουσία ενός παπαράτσι. Με ιδιαίτερο άγχος και ανησυχία, η Ελένη Μενεγάκη γυρνάει προς τα πίσω και με γρήγορα βήματα φεύγει από το πεζοδρόμιο.
 Η ιστορία αυτή φυσικά προκάλεσε γέλια, αφού η παρουσιάστρια αστειεύτηκε με το περιστατικό λέγοντας ότι πιθανός τίτλος είναι «Η Μενεγάκη μαζεύει ελιές».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου